18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Kuleczka 2022-01-06, 20:29
Ciekawa ta wasza męska społeczność sadistica Białorycerze broniący utalentowanych koleżanek tu wstawianych zarzucają tym, którzy je orają i się nimi brzydzą, że są spedaleni i nie mają życia i żyją w samotności waląc konia. Trochę się przy tym orają, bo to simpy zazwyczaj zachwycają się nieznajomymi laskami w sieci XD
Zgłoś
BajecznyKrzysztof 2022-01-07, 9:26
fiu fiu mnie ten rozmiar przeraża
Zgłoś
Wiewór 2022-01-07, 16:48
Fajne ruchadło. Zębami bym jej to wyjął.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
PieronJasnySzlag 2022-01-07, 18:59
djpyza napisał/a:

no kurwa nie xD lubisz lizać odbyt świeżo po sraniu po co kobieta równie dobrze możesz zapytać kolegę w końcu to samo ! odbyt to odbyt więc co za różnica ?
no nie więc możesz zapytać kolegę co za różnica sraka to sraka

Nosz kurwa, jeśli nie widzisz różnicy między dupcią kobiety a męską dupą to pewnym jest że to nie my jesteśmy nienormalni.

Kuleczka napisał/a:

Ciekawa ta wasza męska społeczność sadistica Białorycerze broniący utalentowanych koleżanek tu wstawianych zarzucają tym, którzy je orają i się nimi brzydzą, że są spedaleni i nie mają życia i żyją w samotności waląc konia. Trochę się przy tym orają, bo to simpy zazwyczaj zachwycają się nieznajomymi laskami w sieci XD

Ciekawsze są damskie przypadki. Niecały miesiąc na sadolu i 3 posty a już pozwolono jej wyjść z kuchni i zabierać głos.
Zgłoś
Kuleczka 2022-01-08, 16:41 1
PieronJasnySzlag napisał/a:

Nosz kurwa, jeśli nie widzisz różnicy między dupcią kobiety a męską dupą to pewnym jest że to nie my jesteśmy nienormalni.
Ciekawsze są damskie przypadki. Niecały miesiąc na sadolu i 3 posty a już pozwolono jej wyjść z kuchni i zabierać głos.

Nie rozumiem. To był mój przekaz prosto z kuchni. Ale mam z niej całkiem niezły widok na hipokryzję ludzi
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2022-01-10, 15:59
Aaaa, jak z kuchni to ok
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów