no kurwa nie xD lubisz lizać odbyt świeżo po sraniu po co kobieta równie dobrze możesz zapytać kolegę w końcu to samo ! odbyt to odbyt więc co za różnica ?
no nie więc możesz zapytać kolegę co za różnica sraka to sraka
Nosz kurwa, jeśli nie widzisz różnicy między dupcią kobiety a męską dupą to pewnym jest że to nie my jesteśmy nienormalni.
Ciekawa ta wasza męska społeczność sadistica Białorycerze broniący utalentowanych koleżanek tu wstawianych zarzucają tym, którzy je orają i się nimi brzydzą, że są spedaleni i nie mają życia i żyją w samotności waląc konia. Trochę się przy tym orają, bo to simpy zazwyczaj zachwycają się nieznajomymi laskami w sieci XD
Ciekawsze są damskie przypadki. Niecały miesiąc na sadolu i 3 posty a już pozwolono jej wyjść z kuchni i zabierać głos.
Nosz kurwa, jeśli nie widzisz różnicy między dupcią kobiety a męską dupą to pewnym jest że to nie my jesteśmy nienormalni.
Ciekawsze są damskie przypadki. Niecały miesiąc na sadolu i 3 posty a już pozwolono jej wyjść z kuchni i zabierać głos.
Nie rozumiem. To był mój przekaz prosto z kuchni. Ale mam z niej całkiem niezły widok na hipokryzję ludzi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów