📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
@Będę_go_zjadł
Jest dokument o szamanie adika, jak nie oglądałeś to polecam. Perełki to ćpanie i leczenie problemów gastrycznych przez podawanie adiemu pigułek spreparowanych z kup wieśniaków
Jest dokument o szamanie adika, jak nie oglądałeś to polecam. Perełki to ćpanie i leczenie problemów gastrycznych przez podawanie adiemu pigułek spreparowanych z kup wieśniaków
!Timon napisał/a:
@Będę_go_zjadł
Tego czy Stalin był alkoholikiem czy nie to nie wiem, ale abstynentem na pewno nie był. Lubił gruzińskie wino. W wielu artykułach poświęconych jego osobie jest to zaznaczone.
Pomyłka z mojej strony. Prędzej stronił się od alkoholu niż był abstynentem. Można zauważyć pewną zależność - najwięksi zbrodniarze nie mieli lekko za młodu. Hitler stracił dużo rodzeństwa, co na pewno odbiło się na jego psychice. Stalina wyrzucono z seminarium (chichot historii, ponieważ w przeszłości chciał zostać księdzem, a gdy doszedł do władzy, sam ich likwidował), Hitler nie dostał się do "ASP" przez żyda. Jest dużo podobieństw i sytuacji 'przyczyno-skutkowych', oczywiście historykiem nie jestem, więc dużo na ten temat się nie wypowiem.
Znaleziono dokumenty świadczące o tym, jakoby Hitler był impotentem. Miał on zdradzić w sekrecie swojemu lekarzowi (który to też dawał mu witaminki koloru białego w strzykawce), że doszedł podczas jednego ze swoich przemówień.
Ile z tego prawdy jest - tego nie wiem, bo jego dokumentacji medycznej zbyt wiele nie ma ; ).
mysle ze jebalo go to ile osob zabil i bylo to takie samo uczucie jak dla kazdego innego czlowieka
Idźcie do dzadków/pradzatków i sie spytajcie kim był jebany 'pan' Adolf i potem go możecie nazywać per. Pan. Wkurwia mnie to
i tyle.
i tyle.
W tamtych czasach kurtyzany piły podnosząc w ten sposób palec a gest powszechnie traktowano jako wulgarny. Ciekawe co wujek adolf miał na myśli - 'Jestem kurwą' czy "Jesteście kurwami'
Tak samo sporo biografii miliarderów zawiera wątek od "zera do bohatera." Jak masz niewiele od życia na starcie to nie masz się o co bać, że stracisz. Ciężkie dzieciństwo hartuje człowieka a zwykle ludzie twardzi odnoszą sukcesy w życiu.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Tak samo sporo biografii miliarderów zawiera wątek od "zera do bohatera." Jak masz niewiele od życia na starcie to nie masz się o co bać, że stracisz. Ciężkie dzieciństwo hartuje człowieka a zwykle ludzie twardzi odnoszą sukcesy w życiu.
Z chujem i z prądem żartów nie ma!
Parzo, wracaj do podstawówki, to się dowiesz, że Hitler i jego przekonania zakładały, że Słowianie (my) są rasą podludzi.
Śmieszy mnie jak taki łysy łeb napisze, że jest aryjskiej krwi. Po Polsku .
Śmieszy mnie jak taki łysy łeb napisze, że jest aryjskiej krwi. Po Polsku .
Skurwol jakich mało
Będę_go_zjadł napisał/a:
Stalina wyrzucono z seminarium (chichot historii, ponieważ w przeszłości chciał zostać księdzem, a gdy doszedł do władzy, sam ich likwidował), Hitler nie dostał się do "ASP" przez żyda.
Mała poprawka, jeśli mogę skorygować: Stalin nie chciał zostać popem - poszedł do seminarium tylko dlatego, że tak chciała jego matka.
Za Adolfa zawsze piwko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów