18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
inwalida_umysłowy 2013-04-04, 23:37
@Będę_go_zjadł
Jest dokument o szamanie adika, jak nie oglądałeś to polecam. Perełki to ćpanie i leczenie problemów gastrycznych przez podawanie adiemu pigułek spreparowanych z kup wieśniaków
Zgłoś
job_twaju_mać 2013-04-04, 23:47 1
!Timon napisał/a:

@Będę_go_zjadł

Tego czy Stalin był alkoholikiem czy nie to nie wiem, ale abstynentem na pewno nie był. Lubił gruzińskie wino. W wielu artykułach poświęconych jego osobie jest to zaznaczone.

Pomyłka z mojej strony. Prędzej stronił się od alkoholu niż był abstynentem. Można zauważyć pewną zależność - najwięksi zbrodniarze nie mieli lekko za młodu. Hitler stracił dużo rodzeństwa, co na pewno odbiło się na jego psychice. Stalina wyrzucono z seminarium (chichot historii, ponieważ w przeszłości chciał zostać księdzem, a gdy doszedł do władzy, sam ich likwidował), Hitler nie dostał się do "ASP" przez żyda. Jest dużo podobieństw i sytuacji 'przyczyno-skutkowych', oczywiście historykiem nie jestem, więc dużo na ten temat się nie wypowiem.

Nie nie błoje się
Zgłoś
raper900 2013-04-04, 23:53
Hitlera nie ma

Zgłoś
astmuus 2013-04-05, 0:05
Będę_go_zjadł napisał/a:

Jeżeli ktoś miałby jeszcze jakieś ciekawostki o nim to chętnie poczytam.

Znaleziono dokumenty świadczące o tym, jakoby Hitler był impotentem. Miał on zdradzić w sekrecie swojemu lekarzowi (który to też dawał mu witaminki koloru białego w strzykawce), że doszedł podczas jednego ze swoich przemówień.

Ile z tego prawdy jest - tego nie wiem, bo jego dokumentacji medycznej zbyt wiele nie ma ; ).

Statystyki mówią wyraźnie: jedna na trzy feministki jest równie głupia co pozostałe dwie, więc nie mogą robić tego samego co mężczyźni.
Zgłoś
Lisuuu 2013-04-05, 0:17 1
Erdo napisał/a:

Ciekawe jakie to uczucie, mieć tyle milinów ludzi na sumieniu i pić sobie spokojnie herbatkę...

mysle ze jebalo go to ile osob zabil i bylo to takie samo uczucie jak dla kazdego innego czlowieka
Zgłoś
Maciekss 2013-04-05, 0:19
Idźcie do dzadków/pradzatków i sie spytajcie kim był jebany 'pan' Adolf i potem go możecie nazywać per. Pan. Wkurwia mnie to
i tyle.
Zgłoś
DiesIrae 2013-04-05, 0:20
W tamtych czasach kurtyzany piły podnosząc w ten sposób palec a gest powszechnie traktowano jako wulgarny. Ciekawe co wujek adolf miał na myśli - 'Jestem kurwą' czy "Jesteście kurwami'

You must die I alone am best
Zgłoś
!Timon 2013-04-05, 0:26
@Będę_go_zjadł

Tak samo sporo biografii miliarderów zawiera wątek od "zera do bohatera." Jak masz niewiele od życia na starcie to nie masz się o co bać, że stracisz. Ciężkie dzieciństwo hartuje człowieka a zwykle ludzie twardzi odnoszą sukcesy w życiu.

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
Parzo 2013-04-05, 0:39
Dobrze chłop robił, szkoda, że mu czasu zabrakło było by mniej niedopałków

Wymyj zęby, mój siwek lubi czyste stajnie...
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
Zgłoś
mieszalniapasz 2013-04-05, 1:09 3
Ładnie wyjebał tych herbat. Oglądam dopiero 3 minuty i naliczyłem 121 sztuk.

Z chujem i z prądem żartów nie ma!
Zgłoś
astmuus 2013-04-05, 2:39
Parzo, wracaj do podstawówki, to się dowiesz, że Hitler i jego przekonania zakładały, że Słowianie (my) są rasą podludzi.

Śmieszy mnie jak taki łysy łeb napisze, że jest aryjskiej krwi. Po Polsku .

Statystyki mówią wyraźnie: jedna na trzy feministki jest równie głupia co pozostałe dwie, więc nie mogą robić tego samego co mężczyźni.
Zgłoś
e................n 2013-04-05, 12:02
Adolf spoko ziomek.
Zgłoś
Adolf Skurwolix 2013-04-05, 12:15

Skurwol jakich mało
Zgłoś
Maly_Stalin 2013-04-05, 15:30 3
Będę_go_zjadł napisał/a:

Stalina wyrzucono z seminarium (chichot historii, ponieważ w przeszłości chciał zostać księdzem, a gdy doszedł do władzy, sam ich likwidował), Hitler nie dostał się do "ASP" przez żyda.

Mała poprawka, jeśli mogę skorygować: Stalin nie chciał zostać popem - poszedł do seminarium tylko dlatego, że tak chciała jego matka.
Zgłoś
N................c 2013-04-05, 18:52
Za Adolfa zawsze piwko
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów