18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
vonFuchs 2013-04-04, 22:04 2
Paluszek odstawiony do góry, ło kurwa, od razu widać, że wsiok totalny, normalnie jak Lepper.
Zgłoś
koło_zamachowe 2013-04-04, 22:05
cóż za kunszt picia herby hah
Zgłoś
białywęgorz 2013-04-04, 22:07 11
Ciekawe jakie to uczucie, mieć tyle milinów ludzi na sumieniu i pić sobie spokojnie herbatkę...
Zgłoś
PanNekrofil 2013-04-04, 22:07 2
Jak ładnie odchylił ostatni paluszek
Zgłoś
D................k 2013-04-04, 22:17 14
A po herbatce czas na zabawę.
Zgłoś
masterstcs 2013-04-04, 22:22 2
Zgłoś
D-Rose 2013-04-04, 22:46 4
vonFuchs napisał/a:

normalnie jak Lepper.

Ale od Andrew to Ty sie odpierdol.
Zgłoś
ritu4l 2013-04-04, 23:05 3
Może jeszcze wstawcie obrazek jak sra i się nad nim brędzlujcie?

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
D................k 2013-04-04, 23:14 10
torento napisał/a:

Może jeszcze wstawcie obrazek jak sra i się nad nim brędzlujcie?

Mówisz i masz:

Jak sra.
Zgłoś
Prescot 2013-04-04, 23:15
hitler to mój idol
Zgłoś
job_twaju_mać 2013-04-04, 23:15 3
Myślałem, że nie przepadał za Anglikami

Alkoholu nie pił, więc herbatki popijał. Jeżeli kogoś to zainteresuje, to Stalin i Adolf byli abstynentami. To, że Adolf nie pił alkoholu, mogło być spowodowane tym, że jego ojciec był alkoholikiem (tak samo jak Stalina) i często dostawał od niego wpierdol. Z drugiej strony było to dziwne, ponieważ naziści lubili sobie popić i potańcować, a on sam wolał być trzeźwy i posłuchać, co po pijaku wygadują jego kompani. Jeżeli ktoś miałby jeszcze jakieś ciekawostki o nim to chętnie poczytam.

Nie nie błoje się
Zgłoś
vonFuchs 2013-04-04, 23:24 2
Były Naczelny Mulat Polski walił szampana ze szklanek z grubego szkła i tradycyjnie "paluszek". Zamiast ą,ę bardziej w stronę om, em
Zgłoś
KurakaoDrink 2013-04-04, 23:26
Nie siorbaj

To jest moja wina i mogę ją zwalić na kogo zechce.-Homer Simpson
Zgłoś
!Timon 2013-04-04, 23:30 1
@Będę_go_zjadł

Tego czy Stalin był alkoholikiem czy nie to nie wiem, ale abstynentem na pewno nie był. Lubił gruzińskie wino. W wielu artykułach poświęconych jego osobie jest to zaznaczone.

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów