ale po kilku strzałach obiecał, że już więcej nie będzie brał bez pozwolenia nie swoich zabawek.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa ale dobra akcja. Policjant co strzelał jaja ze stali. Dziwne, że pod ciężarem jego jak nie jebnal balkon.
Jaki lamus ten latynowski policjant, żeby w ogóle dać się złapać za broń.
czarnybombelek napisał/a:
No właśnie dlatego szkoda, że ciebie tam nie było, pokazałbyś tym latino jak się nie dać złapać za broń...
Fajna akcja tylko chuja widać.
mam pytanie, czy on sięgając po jego broń i jak by mu sie udało odjebać tych dwóch gliniarzy, czy serio mysli ze uda mu się wyjechac z kraju ? ze uda mu się ukryć ? przecież z automatu dostaje dożywocie, nie kumam tych ludzi, pewnie dostał by pare latek za coś tam a tak albo zostanie odjebany albo dostanie dożywocie, czy te gangusy mają po 50 IQ ? jak to jest kurwa w tym USA ?
czarnybombelek napisał/a:
Wtrącił się ten drugi bez koszulki. I było 2x2. Więc łatwo było po prostu zabrać broń. Ładna akcja
Halman napisał/a:
1:40 trochę przyryzykował partnera żeby sobie postrzelać...
przecież mówi pod koniec że nie dostał ..
zipi napisał/a:
mam pytanie, czy on sięgając po jego broń i jak by mu sie udało odjebać tych dwóch gliniarzy, czy serio mysli ze uda mu się wyjechac z kraju ? ze uda mu się ukryć ? przecież z automatu dostaje dożywocie, nie kumam tych ludzi, pewnie dostał by pare latek za coś tam a tak albo zostanie odjebany albo dostanie dożywocie, czy te gangusy mają po 50 IQ ? jak to jest kurwa w tym USA ?
Pewnie za to co zrobił dotychczas już było parę ładnych latek w więzieniu a za taką akcję jak piszesz miałby w tym więzieniu mega respekt. Oni tam inaczej myślą i inaczej podchodzą do życia, zwłaszcza cudzego.
Bo za delikatnie weszli. Gnata w łapę i gleba wszystkich, a baba z zasrańcem za drzwi.
A oni weszli, jakby się z frajerami kuśkami mieli trykać.
A oni weszli, jakby się z frajerami kuśkami mieli trykać.
Kocham sadola za takie filmy. gdzie odpady społeczeństwa dostają wpierdol od życia albo policji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów