Uu aa uga buga
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Uu aa uga buga
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pustynne małpy bardzo agresywne.
zabijać pawiany, nozem, maczeta, giwera... Najzwyczajniej truc to robactwo. O morderstwi enie ma tu mowy bo zwierzece scierwa powinny byc zgarniane przez smieriarke
Pan Biały miał pecha być bez broni. Widocznie miał przekonanie, że stado małp poczęstuje go Ciałem Chrystusa. No , niestety , pomyłka. Stada małp nie znają czegoś takiego.
Reaktywować KKK
ProVVe napisał/a:
zabijać pawiany, nozem, maczeta, giwera... Najzwyczajniej truc to robactwo. O morderstwi enie ma tu mowy bo zwierzece scierwa powinny byc zgarniane przez smieriarke
To powinno być odpierdalane jak szczury.
ibrahim napisał/a:
Pan Biały miał pecha być bez broni. Widocznie miał przekonanie, że stado małp poczęstuje go Ciałem Chrystusa. No , niestety , pomyłka. Stada małp nie znają czegoś takiego.
Został poczęstowany butem Mwebwy, subtelna różnica, ale jednak.
Widziałem to już wiele razy i za każdym razem mnie ten instynkt stadny zawsze trochę zaskakuje. Plus strzały z partyzanta w tył głowy. Chyba mam jakiś jeden jedyny gen z czasów pojedynków 1:1 ...
Potężny gość, gdyby to był jakiś niski chuderlak to nie wiem czy by to przeżył. Niestety w starciu ze stadem wygrać w pojedynke można tylko jak ma się broń palną a oni nie. Małpy do odstrzału.
Dobry Skurwiel nie dał sie, nie okazal całkowitej uległości kładąc się na ziemi i małpy zgłupiały oddalając sie od ofiary. Żartuję Ciekawe co spłoszyło to stado??
rybsony napisał/a:
Dobry Skurwiel nie dał sie, nie okazal całkowitej uległości kładąc się na ziemi i małpy zgłupiały oddalając sie od ofiary. Żartuję Ciekawe co spłoszyło to stado??
Zdaje się widać pulsującą czerwono-niebieską poświatę.
Ale bym tam puścił trzy czerwone serie z maxima
rybsony napisał/a:
Policja... Niby się jej nie boją - ale to dalej murzyny... Jak jeden ucieka to resztą bieganie za nim bo tak pewnie trzeba ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów