Już nic nie ukradnie , bo zszedł. Policjant za tą akcję wyleciał ze służby.Concord, USA
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Już nic nie ukradnie , bo zszedł. Policjant za tą akcję wyleciał ze służby.Concord, USA
"Dlaczemu" wyleciał z roboty? Bo zastrzelił bialska? Uszkodził szybę i siedzenie w radiowozie? Pewnie jak by spierdolił radiowozem dali by mu nagrodę.
Przeciez to byla wzorowa akcja. Co on tam zamotal w zeznaniach? Głupi jakis?
djted napisał/a:
Pewnie powód dlaczego stracił kluczyki do samochodu.
A już było tak blisko, prawie wyjeżdżał i patrz przeszkodził mi jakiś chuj
Policjanta wyjebali bo odmowil zeznan ale nie postawili mu zarzutow, zlodziej nie zyje zostal wypuszczaony 36 h wczesnie z wiezenia
Po chuj cokolwiek wyjaśniać. Nagranie wyjaśnia wszystko. Zapobiegł kradzieży radiowozu który pewnie w bagażniku miał niezły arsenał.
baklazan21 napisał/a:
Policjanta wyjebali bo odmowil zeznan ale nie postawili mu zarzutow, zlodziej nie zyje zostal wypuszczaony 36 h wczesnie z wiezenia
Wypuścili martwego złodzieja?
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
"Dlaczemu" wyleciał z roboty? Bo zastrzelił bialska? Uszkodził szybę i siedzenie w radiowozie? Pewnie jak by spierdolił radiowozem dali by mu nagrodę.
djted napisał/a:
siwybis napisał/a:
Po chuj cokolwiek wyjaśniać. Nagranie wyjaśnia wszystko. Zapobiegł kradzieży radiowozu który pewnie w bagażniku miał niezły arsenał.
Payan napisał/a:
Popierdolone, że został zwolniony z roboty.
zostawił kluczyki w radiowozie.... frajerskie zachowanie nawet ubezpieczyciel nie wypłaci odszkodowania gdy zostawisz w aucie kluczyki
Toperson1 napisał/a:
Już za tą brudną rękę powinien być wydalony ...
to są skórne zmiany nowotworowe. Choroba, którą leczy się u psychiatry
a czy radiowozy nie mają czhipa, że jak policjant jest poza pojazdem to nie ruszy?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów