Kolega na budowie uderzył się łokciem w metalowy element zamka od drzwi ładowarki kołowej, w efekcie pękło naczynie krwionośne. I tak oto powstał pan Bulwa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
też tak miałem raz w życiu podniosłem worek ziemniaków 2,5kg i od tej pory nic już tak cięzkiego nie dżwigam to nie jest normalne
No i po chuj w to uderzał w takim razie?
To jest zapalenie kaletki maziowej. Raczej trzeba ściągnąć płyn i jakieś prochy. No powodzenia.
Sraj1 napisał/a:
To jest zapalenie kaletki maziowej. Raczej trzeba ściągnąć płyn i jakieś prochy. No powodzenia.
Wiesz co, tak wygladało to od razu po zdarzeniu. Zanim dojechaliśmy do szpitala na prześwietlenie, bulwy nie było. Opuchlizna na całym łokciu. Zrobili zdjęcie i odesłali do domu
Ty ale poczytałem o tym troche i raczej masz racje na 99%, że zła diagnoze wystawili
Halman napisał/a:
"w metalowy element zamka od drzwi ładowarki kołowej"
w klamkę
Jak w tej czytance ze szkoły podstawowej.
To jest pęknięcie torebki stawowej, miałem to samo. Okłady z alfabetu i samo przejdzie
Teraz może łokciem łechtaczkę masować
smc napisał/a:
To od walenia konia lewą ręką w wannie.
Ja miałem takie coś na czole, to było dawno w podstawówce, ale że to od walenia konia?
Władysław Łokietek
Jarosławkaczyński napisał/a:
To jest pęknięcie torebki stawowej, miałem to samo. Okłady z alfabetu i samo przejdzie
Daj recepturę jak zrobić taki okład z alfabetu, czy brać wszystkie litery pod uwagę czy może bez x,y,z?! Bo nie wiadomo teraz jak się leczyć
A ja dzisiaj miałem punkcję czegoś podobnego czyli zapalenie kaletki stawu łokciowego. Pół wielkiej strzykawy mi ortopeda z tego wyciągną (płyn wyglądający jak rzowodniona krew). Już dwie godziny temu a dalej mi się chce rzygać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów