tak sie zastanawiałem co ten nagrywający tak spierdala a ten od razu do lapka i cyk na sadola...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
tak sie zastanawiałem co ten nagrywający tak spierdala a ten od razu do lapka i cyk na sadola...
petru23 napisał/a:
@Halman
Ale to Ty wrzuciłeś ten film na Sadola....
Halman ma osobowość wieloraką
TIP
jeżeli widzicie taką akcje ofiara żyje jeszcze szybka reakcja to buty na nogach i od kogoś buty na dłonie, odsunąć zagrożenie od ofiary ... tylko tyle a uratuje zycie ...
Jeżeli widzicie taką akcje ofiara żyje ! możecie zaryzykować buty należy mieć na nogach nie jakieś ze skóry lub mokre i od kogoś szybko buty na ręce zakładacie i odpychacie napięcie ryzyko jest ale np. dziecka nie ratowali byście ? lub kochanki ?
jeżeli widzicie taką akcje ofiara żyje jeszcze szybka reakcja to buty na nogach i od kogoś buty na dłonie, odsunąć zagrożenie od ofiary ... tylko tyle a uratuje zycie ...
Jeżeli widzicie taką akcje ofiara żyje ! możecie zaryzykować buty należy mieć na nogach nie jakieś ze skóry lub mokre i od kogoś szybko buty na ręce zakładacie i odpychacie napięcie ryzyko jest ale np. dziecka nie ratowali byście ? lub kochanki ?
@Asuritta: chociaż połowę mniej albo czytaj swoje wypociny, błagam!
dobrze zrobil chlop zyl i byl przytomny to najlepiej sie odsunac i nie ryzykowac wiem co mowie dozylem juz 34lat a od zawsze mam gowniane roboty typu budowy szemrane firemki remontowe etc...
Asuritta napisał/a:
TIP
Ciebie to chyba rodzice po urodzeniu odepchnęli debilu. W szczególności, kiedy człowiek ma w tej dziedzinie pojęcie takie jak ty, to pierwsze co trzeba zrobić, to spierdalać, bardzo małymi kroczkami stopa za stopą lub najlepiej na jednej nodze w podskokach. A jak cię to śmieszy to poczytaj o takim czymś jak napięcie krokowe, które może cię urządzić tak jak tego faceta, kiedy będziesz stawiał obie nogi w dłuższych odstępach i próbował mu pomóc. Przy wysokich napięciach te twoje buty spłoną razem z tobą i jedyne co ci zaoferują to przedłużenie męczarni.
Po drugie, jeżeli ktoś ma jakieś pojęcie, to pierwszym krokiem pomocy w takim wypadku jest wyłączenie zasilania, o ile jest to praktycznie możliwe. Przeważnie w takich wypadkach jak na wideo jest to niemożliwe, więc jedyne co ci zostaje, to czekać na energetykę, która przyjedzie odłączyć zasilanie i patrzeć jak osoba rażona umiera w męczarniach i płonie żywcem.
I nie, nie ma co nawet rzucać łańcuchami jeżeli jest to linia napowietrzna nieizolowana, bo to też stwarza więcej zagrożenia niż pożytku. Z reguły osoby rażone przez dłuższy czas wysokimi napięciami i tak umierają kilka dni później w szpitalu z racji poparzeń i zmian chemicznych w organizmie.
Jest wyjście - odepchnąć rusztowanie samochodem. Samochód stanowi klatkę Faradaya.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów