Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolejny z gimbazy myśli, że jest fajny jak opowie rodzinną historię.. Gdzie stary sadol...
nie pierdol, ale jak napisał prawdziwy rok urodzenia, to młodzieżą już nie jest,
ale widzę, że ty zgorzkniały jesteś,
zrób coś ze sobą
Dermatolog to nie lekarz od krost na pizdzie dzieci.
A dostal wpierdol bo glupia cipa przyszla do skornego, a szmaty z glowy nie chciala sciagnac wiec nie dostala recepty..
Ale wiesz, ze dermatologie sie robi z wenerelogia? taka specjalizacja łączona
Pracowałem kiedyś z podobnym pojebem. Też muzułmanin. Kiedyś nie zjawił się w pracy a miał klucze od magazynu i takiej niby szatni. Miałem do niego numer więc zadzwoniłem na stacjonarny (to było prawi 20 lat temu). Odebrała żona, pogadałem z nią chwilę, powiedziała że zaspał do roboty, pewnie wkrótce się zjawi. Na koniec zmiany w szatni siedzimy, gadamy, ktoś tam bierze prysznic, ktoś tam robi kawę i zaczyna się rozmowa na temat tego że trzeba dorobić drugi komplet kluczy. Mówię mu że nie rozwaliliśmy tych zamków tylko dlatego że miałem ten numer i gadałem z jego żoną. Chciałem być miły i powiedziałem że ma bardzo miły głos i pewnie jest bardzo ładna. Trzech typów go trzymało bo chciał mnie zajebać. Nie wiem co się stało z żoną w domu, ale typo więcej do roboty nie przyszedł bo go stary wyjebał.
Z brudasami jak z małpami mozesz tresoqac a instynk i tak da górę. Moja wypowiedz joe jest rasistowsko tylko ich zachowanie jest poniżej zachowania człowieka.
Dermatolog to nie lekarz od krost na pizdzie dzieci.
A dostal wpierdol bo glupia cipa przyszla do skornego, a szmaty z glowy nie chciala sciagnac wiec nie dostala recepty..
Dermatolodzy akurat zajmują się też chorobami wenerycznymi, więc całkiem możliwe, że miała te krosty na piździe.
I całkiem możliwe, że to od jej starego, który ruchał wspomnianą już wcześniej kozę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów