📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Juz tłumaczę.
Lekarz: trzeba było nie jebac kozy to by żona nie miała tej opryszczki na cipie.
Ahmed Kozojeb: Odpierdol się od mojej lulu ! Jeb.
No a resztę widzieliście nie dziękujcie.
Lekarz: trzeba było nie jebac kozy to by żona nie miała tej opryszczki na cipie.
Dermatolog to nie lekarz od krost na pizdzie dzieci.
A dostal wpierdol bo glupia cipa przyszla do skornego, a szmaty z glowy nie chciala sciagnac wiec nie dostala recepty..
A dostal wpierdol bo glupia cipa przyszla do skornego, a szmaty z glowy nie chciala sciagnac wiec nie dostala recepty..
Zasysacz napisał/a:
Juz tłumaczę.
Kolejny z gimbazy myśli, że jest fajny jak opowie rodzinną historię.. Gdzie stary sadol...
Jokerd napisał/a:
Dermatolog to nie lekarz od krost na pizdzie dzieci.
No i nie są oni popierdoleni?
Sajlenthill napisał/a:
Kolejny z gimbazy myśli, że jest fajny jak opowie rodzinną historię.. Gdzie stary sadol...
Też bronisz godności lulu ? Jak każdy dobry syn powinien bronić mamy. Masz racje przepraszam zachowałem się jak gówniaż.
górna warga jak nic rozerwana typowo dla ciosów prostych z góry
JednorękiBandyta napisał/a:
Oho, mamy eksperta...
Albo to się zatrzyma albo bedziemy zyc jak te brud@sy z krajów które sami zniszczyli a teraz uciekają do nas. Żadnego obywatelstwa nawet dla dzieci bo jak mozna być obywatelem Polski jak rodzice są np. Syryjczykami? Tylko czasowe pozwolenie na pobyt a jak coś nie tak to wyjazd do śmietnika!
JednorękiBandyta napisał/a:
dzięki za wytłumaczenie, kastet robi swoje
Fan kozich racic się spruł, że pan doktor lubi patrzeć na żeńskie brzuszki...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów