Ale mnie wkurwiają ci kurierzy. Parkuje taki gdzie chce, przyxhodzi kiedy chce albo wcale, a do tego zarabia grosze, bo nic innego nie potrafi. Praca kuriera to taka należna kara przed utylizacją.
Gdyby nie praca kuriera to nie dostałbyś lubrykantu przed komunią
powinien odstrzelić kundla
Bo brudasa przy plocie wystraszyl? Kielbe mu jeszcze dac
Bo brudasa przy plocie wystraszyl? Kielbe mu jeszcze dac
daj mu swoją, to ci równo upierdoli
Bo co ?, bo się kurier obsrał ?, pierdolnij się w łeb...
widzę dość ewidentne połączenie pomiędzy nienawiścią do zwierząt i niezrozumieniem ich zachowania a byciem amebą umysłową.
Ale mnie wkurwiają ci kurierzy. Parkuje taki gdzie chce, przyxhodzi kiedy chce albo wcale, a do tego zarabia grosze, bo nic innego nie potrafi. Praca kuriera to taka należna kara przed utylizacją.
W każdej robocie znajdą się partacze i zjeby. Ile fuszerek odpierdalają budowlańcy? Ale gdyby nie oni, mieszkałbyś w lepiance z gówna. (O ile sam byłbyś w stanie ją wybudować amebo)
To samo tyczy się z lekarzami, sprzedawcami w sklepach i tak dalej.. A to, że w Polsce we większości zawodów zarabia się psi chuj, to nie oznacza, że ci ludzie są zbędni i są ,,nieukami''. Dużo osób po ukończonych technikach, studniach nie jest w stanie znaleźć pracy we swojej miejscowości, również nie każdy chce wyjeżdżać bóg wie ile kilometrów w nieznane czy też rozdzielać się z rodziną. Bardzo dużo osób dorabia sobie w marnie płacących pracach.. - Ale bez takich osób, ten świat nie byłby w stanie normalnie funkcjonować, inaczej cofnęlibyśmy się dziesiątki lat wstecz. Ale szkoda, że ty intelektualna patologio tego nigdy nie zrozumiesz. bo trzeba oddzielić zawód jako zawód, a osoby które w nim pracują i jakie takowa osoba ma podejście do pracy, i czy szanuje cudze.. Mimo być może słabo płatnej roboty którą wykonuje. A tobie polecam odciąć kable od routera lub kabel od internetu, bo zanieczyszczasz sieć ludziom wysrywając takie komentarze. Dziękuję za uwagę.
Kurierzy często pracują po 12h i wcale źle nie zarabiają. Ale weź tyle pracuj.
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Ale mnie wk***iają ci kurierzy. Parkuje taki gdzie chce, przyxhodzi kiedy chce albo wcale, a do tego zarabia grosze, bo nic innego nie potrafi. Praca kuriera to taka należna kara przed utylizacją.
lepiej tak jak ty być bezrobotnym i cipki w internecie ogladac
Gdyby nie praca kuriera to nie dostałbyś lubrykantu przed komunią
Może nie dostał i dlatego ma uraz ...
Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów