📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
MaratHS,
Myślałem że rozmawiamy poważnie a nie na jakieś nacjonalistyczno-faszystowskie pseudoargumenty.
Ktoś się nie nadaje do pracy to co ? Deportować go ? Zastanów się trochę.
Polacy w Anglii czy w USA. też pracują lub biorą zasiłki jak nie mogą pracować i jakoś te kraje nie biednieją od tego.
Myślałem że rozmawiamy poważnie a nie na jakieś nacjonalistyczno-faszystowskie pseudoargumenty.
Ktoś się nie nadaje do pracy to co ? Deportować go ? Zastanów się trochę.
Polacy w Anglii czy w USA. też pracują lub biorą zasiłki jak nie mogą pracować i jakoś te kraje nie biednieją od tego.
Good_Side_Is_An_Left. napisał/a:
Polacy w Anglii, czy w USA też pracują, lub biorą zasiłki, jak nie mogą pracować
i jakoś te kraje nie biednieją od tego.
Nie no, wręcz się od tego bogacą...
Gościu wrzeszczy o neokomunie i masonerii, to mi wystarczy, typowy polski krzykacz. Kto to w ogóle jest?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów