Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozpierdala mnie to jak w usa ładują w gościa pól magazynku albo cały, a potem zdziwko, że nie ma tętna i próby reanimacji, aby potem w artykule można było napisać, że umarł w drodze/szpitalu podczas reanimacji i dzielni policjanci reanimowali zanim przyjechała karetka blabla. Tia, bo po kulce w twarz reanimacja skutego gościa coś da.
najlepszy bajer jest w tym ze najwiecej "odjebanych" kolorowych jest w stanech typowo lewackich ala new york czy california a nie w "rasistowskim" pro Trumpowym Texasie czy Florydzie
mnie to zawsze rozpierdala gości dostał w głowę ale i tak go kajdanami skuwają boja sie ze trup spierdoli czy co
skuwajo w kajdanki bo musze nawet denata bo taka jest procedura, jak by sie nie zastosowal to rodzina "niewinnego" pozywa miasto i wygrywa grube miliony
Szkoda tej matki, mógł oszczędzić jej takiej traumy i przynajmniej dać się odjebać nie na jej oczach.
jebac ta babe, wychowala sobie takiego pasozyta to teraz ma. Pewnie byla silna i niezalezna i meza nie potrzebowala
najlepszy bajer jest w tym ze najwiecej "odjebanych" kolorowych jest w stanech typowo lewackich ala new york czy california a nie w "rasistowskim" pro Trumpowym Texasie czy Florydzie
skuwajo w kajdanki bo musze nawet denata bo taka jest procedura, jak by sie nie zastosowal to rodzina "niewinnego" pozywa miasto i wygrywa grube miliony
Naucz się najpierw polskiego, później pierdol głupoty.
Naucz się najpierw polskiego, później pierdol głupoty.
po pierwsze primo, ultimo nie mam klawitury z polskimi znakami
po drugie primo ultimo, jaja sobie robiei koncze slowka z "jo/" zamiast "ą"
a glupoty pierdolil to twoj staty jak bral z toba prysznice jak miales 5 lat
po drugie primo ultimo, jaja sobie robiei koncze slowka z "jo/" zamiast "ą"
a glupoty pierdolil to twoj staty jak bral z toba prysznice jak miales 5 lat
Lepiej brac prysznic ze starym, niż stadem pedofili przyprowadzonych przez sprzedająca cię za drobne matkę
Lepiej brac prysznic ze starym, niż stadem pedofili przyprowadzonych przez sprzedająca cię za drobne matkę
chwalisz sie czy zalisz odnosnie twoich przezyc z dzeicinstwa ??
Ale pierdolisz głupoty, mam angielską klawiaturę i jakoś polskie znaki diakrytyczne mam.
To kwestia języka wybranego w systemie, lub nakładki, najlepsza to j.polski programisty.
Więc to wynik twojego braku wiedzy i obycia w internatach, a nie braku klawiatury.
mnie to zawsze rozpierdala gości dostał w głowę ale i tak go kajdanami skuwają boja sie ze trup spierdoli czy co
Takie maja procedury
Szkoda tej matki, mógł oszczędzić jej takiej traumy i przynajmniej dać się odjebać nie na jej oczach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów