...z nożem a że policja z Los Angeles w tańcu się nie pierdoli to łatwo przewidzieć koniec
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oni się nigdy nie nauczą
Szkoda tej matki, mógł oszczędzić jej takiej traumy i przynajmniej dać się odjebać nie na jej oczach.
Los Angeles w Kalifornii, mekka tolerancji dla lgbtqlmnop, nielegalnych imigrantow, narkomanow i calej reszty a policja tak od razu strzela i to jeszcze do kolorowego, nie do pomyslenia. Nawet sie go nie spytali czy sie identyfikuje jako napastnikz nozem czy jako wrozka .
Szkoda że u nas tak nie strzelają do tych kurwa śmieci jebanych
A kurwa tych policmajstrów to więcej tam wejść nie mogło !! Bilety sprzedawali ?? na to przedstawienie.
Jesse.Pinkman napisał/a:
Szkoda tej matki, mógł oszczędzić jej takiej traumy i przynajmniej dać się odjebać nie na jej oczach.
Tym bardziej, że matka wprost mówi, że on chce się zabić i najwyraźniej chciała współpracować z policją by skończyło się obezwładnianiem a nie strzałem w łeb.
"he wants to kill himself" no to pyk, lokalna policja szanuje czas obywateli
Adam_WKLADAM napisał/a:
Los Angeles w Kalifornii, mekka tolerancji dla lgbtqlmnop, nielegalnych imigrantow, narkomanow i calej reszty a policja tak od razu strzela i to jeszcze do kolorowego, nie do pomyslenia. Nawet sie go nie spytali czy sie identyfikuje jako napastnikz nozem czy jako wrozka .
A co? Do wróżek się nie strzela tylko czary rzuca?
Rozpierdala mnie to jak w usa ładują w gościa pól magazynku albo cały, a potem zdziwko, że nie ma tętna i próby reanimacji, aby potem w artykule można było napisać, że umarł w drodze/szpitalu podczas reanimacji i dzielni policjanci reanimowali zanim przyjechała karetka blabla. Tia, bo po kulce w twarz reanimacja skutego gościa coś da.
Zasysacz napisał/a:
Oni go jeszcze skuli ?
A mama chyba od denaturatu nie stroniła ewentualnie borygo albo cos
A jak się w zombie zamieni to co? powinni mu jeszcze kaganiec zakładać... gdyby nie matka to pewnie jak zwykle dla pewności poszły by z 2 magazynki
I piwko za POLICJANTA,świetny strzał
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów