📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Kazimierz (i Nałęczów), wielcy pożal się boże obrońcy porządku publicznego.
opossun napisał/a:
szkoda mi Pana żula co za głupia stara baba...
Dlaczego: głupia? Kobiecina zareagowała tak jak należało. Mam nadzieję, że pisałaś to z przekąsem.
@up
Brawo za co bo nie rozumiem? wkurzają mnie takie stare baby które się wpieprzają wszędzie i dra jape na całego
Brawo za co bo nie rozumiem? wkurzają mnie takie stare baby które się wpieprzają wszędzie i dra jape na całego
Heniek przynajmniej nie wyzywał młodzieży jak ta pani, od debili
Zabić Cię?!
ta kobita to diler trzyma interes w garści a swoich żołnierzy na łancuchu,nie ma pierdolenia sie w temacie temat ma iść gładko i szybko ,zero psiarni zero przypału kurwa czaisz ;D
Żadnego przekąsu w tym zdaniu nie widzę
Wytłumacz mi jedno. Co ten żul złego robi? No co? Macha gołym fiutem, sra do fontanny, krzyczy na nich, bije? NIE! Jak każda osoba potrzebuje rozmowy. A to, że pierdoli trzy po trzy to inna sprawa, ale pragnie by ktoś mu odpowiedział...
Zauważyłam, że lubisz pisać posty sprzeciwiające się niektórym osobom ;] któryś raz z rzędu jestem to ja. Myślisz, że zgarniesz piwa?
Jan Onufry Zagłoba?
opossun napisał/a:
Zauważyłam, że lubisz pisać posty sprzeciwiające się niektórym osobom ;] któryś raz z rzędu jestem to ja. Myślisz, że zgarniesz piwa?
Nie chcę nic mówić, ale piw to on ma pod dostatkiem, więc wątpię aby go to motywowało w jakikolwiek sposób do pisania komentarzy.
poza tym, że użył groźby karalnej
Kurwa mać. Starsi ludzie, od zawsze byli skarbnicą jeśli nie wiedzy, to już na pewno doświadczeń.
Nie ma obowiązku słuchania wszystkiego co mówią, ale wielu zdziwiłoby się, jakie można usłyszeć od nich historie. Nawet, jeśli są odrobinę podpici.
Czy chęć porozmawiania, z było nie było przyszłością tego kraju, musi mieć dzisiaj znamiona przestępstwa i demoralizacji?
Wypity jestem, to się wkurwiam...
Nie ma obowiązku słuchania wszystkiego co mówią, ale wielu zdziwiłoby się, jakie można usłyszeć od nich historie. Nawet, jeśli są odrobinę podpici.
Czy chęć porozmawiania, z było nie było przyszłością tego kraju, musi mieć dzisiaj znamiona przestępstwa i demoralizacji?
Wypity jestem, to się wkurwiam...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów