📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Normalnie pomyślałbym, że to fejk, psy tak nie atakują bez żadnego powodu stadami. Ale to Indie, kraj, przez który płynie największe szambo świata, więc nic mnie nie zdziwi.
też kurwa na takiego wlazłem w Shimli, się rozglądałem, żeby jebana małpa nie zabrała mi okularów, a taki pchlach leżał na środku chodnika. ale po chwili się uspokoił. pełno tego tałatajstwa tam, tak samo jak krów...
Sorry, ale nie mogę na to patrzeć spokojnie. Są jednak jakieś granice.
Przecież te psy mogły się potruć
Przecież te psy mogły się potruć
kirkor1245 napisał/a:
I dlatego chodzę z nożem w kieszeni. Nie ważne czy murzyn ,cygan, żyd czy sfora psów, kiedyś może się uda kogoś zadżgać
Nie zapomnij o kamerce! Będziemy chcieli to zobaczyć.
Szkoda że to nie baba w ciąży. Pieski zrobiłyby cesarskie cięcie i stolec by wyszedł na świat.
Miałem kiedyś podobną sytuację. Tego co mi się uczepił nogawki złapałem za wsiarz i tak nim zajebałem o ziemię, że przez chwilę myślałem, że go zabiłem. Reszta straciła rezon i już nie atakowała Ciapak chyba oszukiwał na testach sprawnościowych i został na obiad
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów