📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
Gdzieś słyszałem, że jeża to przez lejek, ale widzę, że nie wszędzie dotarła ta metoda.
Zabiera się jak jeż do jeża.
Miałem tak z pierwszą żoną, też trzeba było zachować rozwagę i precyzję, zamiast kolców miała GLOBUS i HUMORY
Rajivontag napisał/a:
Miałem tak z pierwszą żoną, też trzeba było zachować rozwagę i precyzję, zamiast kolców miała GLOBUS i HUMORY
A może jednak też miała kolce na dupie?
Mam 40 lat, jest 10 rano, a ja piję kawę i oglądam ruchające się jeże... Co poszło nie tak w moim życiu? Gdzie popełniłem błąd ?
A jaką kawę pijesz? Bo ja Kimbo - polecam.
htp napisał/a:
A jaką kawę pijesz? Bo ja Kimbo - polecam.
Nie polecam, chujowa fest. Leży prawie nieruszona bo smakuje jak te najtańsze co serwują w tanich kawiarniach i szkoda mi wywalić a wypić też tak średnio. Na prezent też nie dam bo otwarta.. a wszystko przez takich "polecaczy"
pooul napisał/a:
Mam 40 lat, jest 10 rano, a ja piję kawę i oglądam ruchające się jeże... Co poszło nie tak w moim życiu? Gdzie popełniłem błąd ?
Nigdzie, chyba jesteś normalny właśnie. Teraz pomyśl,że wieczność musi sobie TVN albo TVP odpalić do kawki z rańca, kiedy my oglądamy ze spokojem jak robią to jeże i inne ciekawostki ze świata
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów