Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tam jeszcze nie, ale wjebali moim ludziom.
Wstawianie kar finansowych za np. brak hełmu ochronnego (kask jest na rower) jest jedynie sposobem egzekwowania przepisów przez strach. Nie buduje się w ten sposób kultury bezpieczeństwa bo świadomość osób nie wynika z odpowiedzialności i zrozumienia istoty bezpieczenstwa tylko z zastraszania.
[ Dodano 2024-06-15, 23:01 ]
a tobie juz powiedzieli?
Jestem z probówki. Wychowany w krowiej macicy pozamaciczne w warunkach laboratoryjnych. Projekt dr. Szczyta i dr. Kasparova w latach 80’. Projekt bratnich narodów o nazwie „Сын без матери и отца”. Jestem jednym z dzieci urodzonych w placówce w Sędziszowie.
Słyszałem o tym projekcie. Wyniki uśmiercali, jak tobie udało się przeżyć? Przepraszam, ale będę się zwracał bezosobowo. Nadali ci numer, czy posługujesz się imieniem i nazwiskiem? Czy jesteś bezpłodny? Projektowana długość życia to 20 lat, czy myślałeś o systemie emerytalnym? Masz linie papilarne? Badałeś swoje dna? Chorujesz na coś?
Więc tak. Nie uśmiercali. Duża część zapadła na homoseksualizm i umarła naturalnie. Przeżyło nas trzech (z resztą o tym jest „Autobiografia „ - Perfect). Numer był J3b4j
5iĘ ale mam na imię Kamil. Nie wiem nic o płodności bo nie mam śmiałości do kobiet. Życie to trudna sprawa. Emeryturę automatycznie od startu projektu mam zaplanowaną w koronach czechosłowackich. Linie papilarne mam takie same a w zasadzie jedną. Dna zawsze są dwa mojego nie badałem. Choruje na Panleukopenie.
Słyszałem o tym projekcie. Wyniki uśmiercali, jak tobie udało się przeżyć? Przepraszam, ale będę się zwracał bezosobowo. Nadali ci numer, czy posługujesz się imieniem i nazwiskiem? Czy jesteś bezpłodny? Projektowana długość życia to 20 lat, czy myślałeś o systemie emerytalnym? Masz linie papilarne? Badałeś swoje dna? Chorujesz na coś?
Kurwa zrobiliście mi dzień. Dzięki takim ludziom, ten portal jeszcze ma sens. Reszta to dno, siedem metrów mułu