Tam jeszcze nie, ale wjebali moim ludziom.
Wstawianie kar finansowych za np. brak hełmu ochronnego (kask jest na rower) jest jedynie sposobem egzekwowania przepisów przez strach. Nie buduje się w ten sposób kultury bezpieczeństwa bo świadomość osób nie wynika z odpowiedzialności i zrozumienia istoty bezpieczenstwa tylko z zastraszania.
[ Dodano 2024-06-15, 23:01 ]
a tobie juz powiedzieli?
Jestem z probówki. Wychowany w krowiej macicy pozamaciczne w warunkach laboratoryjnych. Projekt dr. Szczyta i dr. Kasparova w latach 80’. Projekt bratnich narodów o nazwie „Сын без матери и отца”. Jestem jednym z dzieci urodzonych w placówce w Sędziszowie.
Słyszałem o tym projekcie. Wyniki uśmiercali, jak tobie udało się przeżyć? Przepraszam, ale będę się zwracał bezosobowo. Nadali ci numer, czy posługujesz się imieniem i nazwiskiem? Czy jesteś bezpłodny? Projektowana długość życia to 20 lat, czy myślałeś o systemie emerytalnym? Masz linie papilarne? Badałeś swoje dna? Chorujesz na coś?
Więc tak. Nie uśmiercali. Duża część zapadła na homoseksualizm i umarła naturalnie. Przeżyło nas trzech (z resztą o tym jest „Autobiografia „ - Perfect). Numer był J3b4j
5iĘ ale mam na imię Kamil. Nie wiem nic o płodności bo nie mam śmiałości do kobiet. Życie to trudna sprawa. Emeryturę automatycznie od startu projektu mam zaplanowaną w koronach czechosłowackich. Linie papilarne mam takie same a w zasadzie jedną. Dna zawsze są dwa mojego nie badałem. Choruje na Panleukopenie.
Słyszałem o tym projekcie. Wyniki uśmiercali, jak tobie udało się przeżyć? Przepraszam, ale będę się zwracał bezosobowo. Nadali ci numer, czy posługujesz się imieniem i nazwiskiem? Czy jesteś bezpłodny? Projektowana długość życia to 20 lat, czy myślałeś o systemie emerytalnym? Masz linie papilarne? Badałeś swoje dna? Chorujesz na coś?
Kurwa zrobiliście mi dzień. Dzięki takim ludziom, ten portal jeszcze ma sens. Reszta to dno, siedem metrów mułu