Ale już nie będzie, bo został odstrzelony
Ale już nie będzie, bo został odstrzelony
po co im te wszystkie szkolenia, cwiczenia, treningi i opierdalanie kolby komendantowi jak jedyne co potrafia to wjebać 10 kulek
ja rozumiem, jebać murzyna i tak ale kurwa to dowodzi ich jakiemukolwiek brakowi kompetencji do "zatrzymania" bo to jest poprostu pod mniej niz polowanie
up co ty perdolisz tam kazdy moze miec bron. Zuci kamieniem ten sie osloni jak ten pierwszy policjant i nagle zamiast kamienia ma gnata. odjebac
Zgodzę się z każdym słowem poza "zuci". Jednak wolę "rzuci"
Ps. Co do filmu to tak kurwa samo dokladnie mają robić jak jebane blmy lataja i dewastują po jakimś kurwa "aj Kent brif"
a to akurat juz podchodzi pod poprostu odstrzał bo w białego też by walili za jakiś kamień xD
po co im te wszystkie szkolenia, cwiczenia, treningi i opierdalanie kolby komendantowi jak jedyne co potrafia to wjebać 10 kulek
ja rozumiem, jebać murzyna i tak ale kurwa to dowodzi ich jakiemukolwiek brakowi kompetencji do "zatrzymania" bo to jest poprostu pod mniej niz polowanie
no ale on rzucił kamieniem w policjanta, kamień mógł trafić w głowę itd, wiele scenariuszy. odstrzelenie słuszne
a to akurat juz podchodzi pod poprostu odstrzał bo w białego też by walili za jakiś kamień xD
Zobacz, kurwa, co ten kamień zrobił z karoserią samochodu. Tak samo byłaby rozjebana twoja czaszka, gdybyś wyłapał takim kamieniem na ten twój głupi ryj, a jakbyś miał mniej szczęścia i dostałbyś w tył głowy, bo np. byś się odruchowo odwrócił, to w najlepszym przypadku mógłbyś skończyć jako roślina, która dalej pisałaby takie głupie komentarze poprzez asystenta głosowego z funkcją rozpoznawania bełkotu i charczenia, a jednocześnie srałbyś przez stomię do woreczka na brzuchu, bo poślady miałbyś zaciśnięte od opuchlizny i odleżyn przez siedzenie 24/7 na wózku.
Typ prawdopodobnie był naćpany, skoro odwalał taki cyrk, do tego miał w dupie zdrowie i życie policjantów, skoro w nich też próbował zajebać kamieniem. Czemu więc oni mieliby ryzykować własnym życiem dla życia jakiegoś patusa, który stanowi zagrożenie dla nich samych?
Gdybyś był na miejscu tych policjantów, to bawiłbyś się w próby podchodzenia do takiego delikwenta, liczenia na szczęście przy celowaniu z tasera i bawienie się w wykręcanie mu rąk? Jeśli tak, to albo nie szanujesz swojego życia, albo w dupie byłeś i gówno widziałeś, bo siedzisz całe swoje życie w piwnicy, więc pewnie i tak masz odleżyny na dupie i srasz pod siebie, albo i jedno, i drugie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów