📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
widac ze juz tyle razy brudasow ujebal ze nie biegl tylko szedl odurzony
na szczęście ambulans dotarł bardzo szybko, widać w ostatnich sekundach po prawej.
Zaszedł po jakiegos psa pewnie, nawet agresywmy nie jest do brudasów i co robi brudas? Z zaskoczenia kijem. Te gwałcace robactwo tak mnie brzydzi
Dlaczego Pan Leopard? Halman, więcej sensu w opisach bo będą ujemne piwa !
tajfunkanalia napisał/a:
Jebane ścierwo , a kotka szkoda. Jak ich oglądam to tracę wiarę w istnienie Boga.
To jest normalne życie, a nie europejska utopia. Nie wszędzie człowiek przetworzył i kontroluje naturę. Są kraje, gdzie lew/leopard czy inny wilk potrafi wejść do wioski i dziecko opierdolić na śniadanie i nie jest to "incydent", a powszechny problem. My tego nie rozumiemy bo dziką naturę znamy tylko z filmów disneya. Nawet po środku dzikiej puszczy w Polsce można czuć się bezpiecznie. Jednak Europa w tym względzie to anomalia w skali Świata bo drapieżniki mają małą i łatwo kontrolowalną populację.
Arashi91 napisał/a:
To jest normalne życie, a nie europejska utopia. Nie wszędzie człowiek przetworzył i kontroluje naturę. Są kraje, gdzie lew/leopard czy inny wilk potrafi wejść do wioski i dziecko opierdolić na śniadanie i nie jest to "incydent", a powszechny problem. My tego nie rozumiemy bo dziką naturę znamy tylko z filmów disneya. Nawet po środku dzikiej puszczy w Polsce można czuć się bezpiecznie. Jednak Europa w tym względzie to anomalia w skali Świata bo drapieżniki mają małą i łatwo kontrolowalną populację.
Popatrz na scenerię. Tam dalej używają drewnianych kół, a nad łożyskiem wciąż trwają prace rozwojowe bo ktoś notorycznie kradnie albo zjada kulki.
Chyba za rzadko wychodzisz z piwnicy po zmroku bo byś wiedział, że w niektórych rejonach PL stada wilków krążą po terenach wiosek. O atakach na ludzi na razie cisza, a ty pieprzysz kocopoły jak jakaś nawiedzona z Pytania na śniadanie
Jakbyś spotkał w lesie łosia to byś szybko napełnił gacie balastem bo już miałem okazję poznać takiego co myślał podobnie jak ty, a skończyło się na powrocie do domu bez majtów
tajfunkanalia napisał/a:
A ja mam nadzieję że Thor i Brahma zgodnie ich upierdolą.Jebane ścierwo , a kotka szkoda. Jak ich oglądam to tracę wiarę w istnienie Boga.
Leopardów jest zdecydowanie mniej niż hindusów, więc szkoda, że go zajebali.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów