niestety nie znalazłem lepszego nagrania
niestety nie znalazłem lepszego nagrania
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak czytam te wasze wypociny to dochodzę do wniosku, że Pan Mularz jest o was ewolucyjnie co najmniej o jeden poziom wyżej. Prostactwo do entej.
to już masz drugiego idola
gratulacje....
Niestety taka jest prawda o prezesie, wyborcy PiS są ludźmi bardzo podobnymi do prezesa jednak jakies 2/3 z nich zyje w niedostatku i biedzie. Ich małe mózgi uważają że jak wygra Jarosław to momentalnie się wzbogadzą i będą żyć na poziomie ludzi wykształconych i inteligentnych. Prawie jak w średniowieczu. Porażka
Twierdzisz że wyborcy Kaczyńskiego to sami doktorzy prawa, tak jak on?
Te, decode widzę,że ostro commentami pracujesz na drugie wirtualne piwo. Weź pojedź śmiesznemu kaczorowi po bracie-denacie to bankowo ktoś ci postawi jakieś dębowe
Masz racje drugie piwo to będzie coś, może powiesz mi jak to jest być takim zajebistym z tyloma setkami piw? Pozdrawiam wszystkich nolife'ów którzy dzięki napisaniu kilku komentarzy myślą że są fajni. Coś czasem napisze bo może ktoś zacznie trochę samodzielnie myśleć i w końcu uda się w tym kraju normalnie żyć! Nie jestem za PISem! Jestem za wypierdoleniem wszystkich ludzi z "okrągłego stołu", tak samo komuchów jak ludzi z solidarności!
I za to ci kurwa piwo mogę postawić
Masz racje drugie piwo to będzie coś, może powiesz mi jak to jest być takim zajebistym z tyloma setkami piw? Pozdrawiam wszystkich nolife'ów którzy dzięki napisaniu kilku komentarzy myślą że są fajni. Coś czasem napisze bo może ktoś zacznie trochę samodzielnie myśleć i w końcu uda się w tym kraju normalnie żyć! Nie jestem za PISem! Jestem za wypierdoleniem wszystkich ludzi z "okrągłego stołu", tak samo komuchów jak ludzi z solidarności!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów