sympatyczne oczy2totalny kurwa zjeb. Mógł by włożyć kurwa cały ryj do tego tortu rozpędzić się i wykurwić łbem o szynę żeby mu ten cwelowski ryj pocięło i żeby karetka ambulans się nie spieszył i żeby kurwa ta gniga zdechła
Kurwa stary co ty piszesz.... On wiedział ze malzenstwo. To gwóźdź do trumny.... Umarl w butach.... Przyszla kryska na Matyska.... A taki byl szczesliwy za kawalera
k***a stary co ty piszesz.... On wiedział ze malzenstwo. To gwóźdź do trumny.... Umarl w butach.... Przyszla kryska na Matyska.... A taki byl szczesliwy za kawalera
To na chuj się zgodził... Bezsensu takie pisanie, albo z przymusu albo chwile wcześniej dowiedział się czegoś "sympatycznego".
Tak właśnie myślałem...To jakiś bogaty kulturalnie kraj więc pewnie małżeństwo z przymusu''. Ewentualnie klasyk Górniak w drodze a teść,a lokalna szyszka która kazała by go odjebac
Gówniak miało być jebana autokorekta
Wy wszyscy kurwa ślepi jesteście. Kobita jest w ciąży. Jako że kraj muzułmński (a bachor prawdopodobnie nie jest bękartem), to rodzina zmusiła go do ożenienie się. Koleś mógł mieć wpływowego i bogatego ojca, myślał, że sobie porucha. Prawdopodobnie okazało się, że kobita ma wpływową rodzinę, albo rodzina pana młodego jest ortodoksyjna (w przeciwnym razie inkubator mógłby zniknąć).
Wy wszyscy kurwa ślepi jesteście. Kobita jest w ciąży. Jako że kraj muzułmński (a bachor prawdopodobnie nie jest bękartem), to rodzina zmusiła go do ożenienie się. Koleś mógł mieć wpływowego i bogatego ojca, myślał, że sobie porucha. Prawdopodobnie okazało się, że kobita ma wpływową rodzinę, albo rodzina pana młodego jest ortodoksyjna (w przeciwnym razie inkubator mógłby zniknąć).
A ty co fizjonom po oczach poznales. Ze ciezarna?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów