W zamian otrzymuje próbkę dezodorantu...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
W zamian otrzymuje próbkę dezodorantu...
Jessie przestań się wygłupiać i wróć na stare konto!
Nie. Fabryczna w Łodzi.
Baronessa napisał/a:
Francja tolerancja?
Nie. Fabryczna w Łodzi.
Nike kontra Adidas
Nie. Fabryczna w Łodzi.
gdybyś zobaczył obecny dworzec Łódź Fabryczna, to byś fotki napierdalał jak turysta. A swoją drogą, gdyby bambusini coś takiego odwalił, to by dostał taki wpierdol, że by chodził tydzień fioletowy.
Inżynier musiał dokonać jakiś obliczeń ciągu fibonacciego na 19 liczbach, a tu go kurwa biały uprzywilejowany chuj, którego pra-pra-pra-pra-pra-pra-pra-pra-pra dziadek nie był czarnym niewolnikiem więc się wykształcił i dorobił telefonu potraktował gazem. Co za kurwa smutny świat, putler dawaj te głowice.
A nie No… to ja Przepraszam.. z całego
Serduszka. Mimo iż chuj mnie dworzec obchodzi i ma tyle do patoli z okolicy co nic.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów