Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Synu. Przeczytaj zdania djpizdy. Daj znać co czujesz. Mizerny ale jakiś jest, wiec nie sraj ogniem panie Miodek.
Zapewniam cię, że w żaden sposób nie jesteśmy spokrewnieni. Jednocześnie gratuluję zaruchania w wieku ośmiu lat
Oczywiście djpyza pisze jak ostatnia łajza. Nie zmienia to jednak faktu, że i ty robisz masę błędów, a do krytyki jesteś pierwszy. Wytykam ci po prostu hipokryzję.
P.S. Gdybym był złośliwy, zapytałbym o znaczenie ostatniego zdania z twojego postu, bo nie ma ono dla mnie sensu. No ale nie jestem złośliwy, więc nie zapytam
P.S. Gdybym był złośliwy, zapytałbym o znaczenie ostatniego zdania z twojego postu, bo nie ma ono dla mnie sensu. No ale nie jestem złośliwy, więc nie zapytam
Nie on nie ograniczaj się. Kto pyta nie błądzi.
*nie No, nie ograniczaj się. Mam Podlaski słownik ustawiony.
Nie on nie ograniczaj się. Kto pyta nie błądzi.
*nie No, nie ograniczaj się. Mam Podlaski słownik ustawiony.
Widzę, że masz umysł nastolatka. Próbujesz być zawadiacki i sarkastyczny, jednak ewidentnie ci to nie wychodzi.
Nikt ci nie powiedział, że nie powinno się edytować czyjejś wypowiedzi?
Mistrzu poprawności, czyja wypowiedz niby edytowałem?
Jak dla mnie edytowałem swoją bo chujowo napisałem.
Mistrzu poprawności, czyja wypowiedz niby edytowałem?
Jak dla mnie edytowałem swoją bo chujowo napisałem.
Już tłumaczę.
Napisałem "Oczywiście djpyza pisze jak ostatnia łajza".
Ty, cytując mnie zmieniłeś to zdanie na "Oczywiście pisze jak ostatnia łajza.", co znacząco zmienia sens wypowiedzi na moją niekorzyść.
Wyjaśnione wystarczająco jasno?
Ty, cytując mnie zmieniłeś to zdanie na , co znacząco zmienia sens wypowiedzi na moją niekorzyść.
Wyjaśnione wystarczająco jasno?
Ty racja. Przez przypadek. Obsługuje to z telefonu i mogłem
Niechcący cos wyjebac. Sorry człowieku.
Ty racja. Przez przypadek. Obsługuje to z telefonu i mogłem
Niechcący cos wyjebac. Sorry człowieku.
Spoko, nie ma sprawy. Ja też przepraszam za czepialstwo.