Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Co to kuźwa było? xD
Jak dla mnie szczupła biała łaska najebala czarnemu cwaniakowi.
Po drugie to nie czar.uch tylko skośnooki, mi się tak wydaje się
mam nadzieję że pindol nie latał między udami... Albo trenuje sztuki walki albo ma braci, którym nie była nigdy dłużna...
Po drugie to nie czar.uch tylko skośnooki, mi się tak wydaje się
Może pójdziemy na kompromis? Skośnooki czarnuch? Z reszta czarny czy żółty, wpierdol ładny dostał
Jak dla mnie szczupła biała łaska najebala czarnemu cwaniakowi.
aaa to ja wiem dlaczego seplenisz pewnie twoja luba cię tak właśnie okłada ! i ci się zwoje mózgowe poprzestawiały temu tak seplenisz więcej już wszystko jasne !
wiem wiem nie musisz kończyć !
aaa to ja wiem dlaczego seplenisz pewnie twoja luba cię tak właśnie okłada ! i ci się zwoje mózgowe poprzestawiały temu tak seplenisz więcej już wszystko jasne !
wiem wiem nie musisz kończyć !
Emilu Czeczko. Zdecydowanie masz racje, tylko w Polsce „A” mówi się kobieta, dziewczyna a nie „luba”. Co znaczy po podlasku „temu tak seplenisz”? Komu? Kim jest ten, któremu seplenię? Gdzie temu seplenię? Spytam nieśmiało… czy bez Wikipedii potrafisz podać definicje słowa „seplenić”? Wiesz co ro znaczy?
Emilu Czeczko. Zdecydowanie masz racje, tylko w Polsce „A” mówi się kobieta, dziewczyna a nie „luba”. Co znaczy po podlasku „temu tak seplenisz”? Komu? Kim jest ten, któremu seplenię? Gdzie temu seplenię? Spytam nieśmiało… czy bez Wikipedii potrafisz podać definicje słowa „seplenić”? Wiesz co ro znaczy?
idioto znasz pochodne słowa ? czy nie nie znasz bo jesteś niedorozwojem umysłowym po gimnazjum i tyle w temacie piewniczaku sadolowy:****ja wiem ze jesteś niedorozwojem do tego bachorem ty nie znasz wielu słów szkoda że cię rodzicie tak skrzywdzili !
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów