w USA Policja to sobie Wild Wild West robi, pojebani. Odjebali faceta za to ze probowal uciekac autem.
Nie za uciekanie tylko za kradzież auta i strzelanie do policji przy zatrzymaniu.
Co gdybym siedzial w tym aucie jako pasazer, nie mial z tym nic wspolnego, nie wiedzial ze kierowca jest jakis bandyta, a dostal bym kulke ?
To by miał pecha?
Nie dziwie sie ze czarnuchy w zemscie zabijaja tam policjantow. Gdyby ktos mi tak odjebal brata ktory by byl tam pasazerem to zemsta stala by sie celem mojego zycia.
Nie dziwne tylko dla jebanych czarnuchów takich jak ty, jesteś taką jebaną leniwą świnią że nawet nie chciało ci się wejść w podany link zanim cokolwiek napisałeś. Na jakim ty świecie żyjesz czarnuchu? kraść, strzelać a później mieć pretensję że ma się wygląda jak sito
Szczerze mowiac to w USA Policja to sobie Wild Wild West robi, pojebani. Odjebali faceta za to ze probowal uciekac autem. Co gdybym siedzial w tym aucie jako pasazer, nie mial z tym nic wspolnego, nie wiedzial ze kierowca jest jakis bandyta, a dostal bym kulke ? Nie dziwie sie ze czarnuchy w zemscie zabijaja tam policjantow. Gdyby ktos mi tak odjebal brata ktory by byl tam pasazerem to zemsta stala by sie celem mojego zycia.
Nie robią sobie żadnego Wild West, tylko właśnie ludzie tam mają za dobrze i im odpierdala. Skąd się bierze w ludziach to współczucie dla kryminalistów? W rodzinie macie takich? USA do reszty powaliło, bo tam z ćpuna i bandyty zrobili świętego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów