📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:50

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
smc napisał/a:
Dziecko za kierownicą...?
Ruch lewostronny, bo to zapewne w Indiach albo w Bangladeszu, Bhutanie, Brunei, Indonezji, na Malediwach, w Malezji, Nepalu, Pakistanie, Singapurze, na Sri Lance, w Tajlandii, Timorze Wschodnim czy innej gówno krainie Azji.
Nie ma za co @smc
Propsy dla policjanta że mu się chciało zap🤬lać za motop🤬dami, szkoda że żadnego nie dogonił.

Po tym co widzę to żadnych skrupułów bym nie miał gdybym wrzucał tych sk🤬ieli to tego ognia.
[ Dodano: 2024-09-04, 20:28 ]
pomyłka, nie tutaj miał być ten komentarz
[ Dodano: 2024-09-04, 20:28 ]
pomyłka, nie tutaj miał być ten komentarz
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Ruch lewostronny, bo to zapewne w Indiach albo w Bangladeszu, Bhutanie, Brunei, Indonezji, na Malediwach, w Malezji, Nepalu, Pakistanie, Singapurze, na Sri Lance, w Tajlandii, Timorze Wschodnim czy innej gówno krainie Azji.
Nie ma za co @
Że co? Przecież widać że ruch prawostronny. A tablice rejestracyjne, mundur policjanta, architektura i znaki drogowe ewidentnie ruskie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie