Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Areczos 2015-04-15, 7:59 10
Spóźniłem się o 12 minut
Ps. Z tego co się doczytałem to ten koleś opierdolił sklep i wtargnął na chatę. Nic mi nie wiadomo o jakiejś kradzieży broni w dodatku z supermarketu no chyba, że na wodę

Sadistic Uczy Sadistic Bawi Sadistic Ryje BeretY
Zgłoś
Ecne 2015-04-15, 8:12
UP:

tutaj mówią własnie o kradzieży z walmarta
Zgłoś
Areczos 2015-04-15, 8:16
@up no widzisz jak ten internet jest zakłamany. Ja natomiast znalazłem ten filmik na worldstarhiphop i tam pisali, że jebaniec opierdzielił sklep i wtargnął na czyjąś chatę

Sadistic Uczy Sadistic Bawi Sadistic Ryje BeretY
Zgłoś
kaktus83 2015-04-15, 8:17 17
W Polsce za rozjechanie śmiecia w taki sposób policjant musiałby się grubo tłumaczyć, pewnie zostałby wylany z roboty i wytoczono mu sprawę za zabójstwo, albo skierowano do psychiatryka.
Zgłoś
r................4 2015-04-15, 8:30
Za kierownicą siedziała pewnie sadystycna 90 letnia staruszka z Florydy która pomyliła gaz hamulcem
Szkoda muru
Zgłoś
f................l 2015-04-15, 8:36 4
edition.cnn.com/2015/04/14/us/arizona-police-run-over-suspect/index.html
Zgłoś
bloodwar 2015-04-15, 8:59 8
Zgodnie z amerykańskim prawem jeżeli masz broń i grozisz ludziom policjant może użyć KAŻDEGO sposobu na obezwładnienie (czytaj: zabicie) przestępcy, od lokalnych sędziów zależy jaki precedens zastosują gdyż w USA działa prawo precedensowe i ten sam czyn który w jednym stanie jest "obroną konieczną" w innym może zostać uznany za przekroczenie jej

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
longer091 2015-04-15, 9:09
maja rozmach skurwysyn ;P
Zgłoś
G................C 2015-04-15, 9:45
Skurwysyństwo! Przecież ten człowiek nie strzelał do ludzi a nie można karać za potencjalne zagrożenie którego jeszcze nie ma i może w ogóle nie być.
Tak mówi korwa
Zgłoś
leonfun 2015-04-15, 9:48 1
Dobrze policja działa w usa.
W naszym PRL'u dostałby zwolnienie z pracy + koszty naprawy papierowej KIA Ceed później proces o rasizm bo tak każe ue.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów