📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Ogłaszam konkurs na nagrodą Darwina Roku 2021. Ale w sumie po co, i tak padł na cowid.
Muzyczka to : Panjabi MC - Jogi
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
To nie pech..tak miało być.
To nie pech..tak miało być.
_ropcio_ napisał/a:
Ogłaszam konkurs na nagrodą Darwina Roku 2021. Ale w sumie po co, i tak padł na cowid.
Ale za co jak to tylko przypadek że klamra puściła... to nie on sam sobie zrobił specjalnie... Nagrodę Darwina daje się debilom co np robią specjalnie coś debilnego i umierają co zaprzecza ewolucji która robi wszystko by normalni przeżyli a debile się zabili jak selfi nad urwiskiem lub wejście na słup wysokiego napięcia by ugotować sobie herbatkę, lub twoja stara
Pistolet maszynowy PM-63 RAK - i wszystko w temacie....
PsikutaBezS napisał/a:
Pistolet maszynowy PM-63 RAK - i wszystko w temacie....
Srak nie rak
Broń na wyposażeniu służb mundurowych indii
Asuritta napisał/a:
Ale za co jak to tylko przypadek że klamra puściła... to nie on sam sobie zrobił specjalnie... Nagrodę Darwina daje się debilom co np robią specjalnie coś debilnego i umierają co zaprzecza ewolucji która robi wszystko by normalni przeżyli a debile się zabili jak selfi nad urwiskiem lub wejście na słup wysokiego napięcia by ugotować sobie herbatkę, lub twoja stara
Nie zabezpieczył przeładowanej broni...
Pocisk w komorze. Nie musial być nawet przeładowany (odciągniety kurek).
Podstawowy błąd.
Szkolny błąd.
Śmiertelny bląd w przypadku tego pechowca, pseudozawodowca.
Podstawowy błąd.
Szkolny błąd.
Śmiertelny bląd w przypadku tego pechowca, pseudozawodowca.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów