📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kolacja upolowana
Co te brudasy mają w głowach: jak bezpańskie psy latają po ulicach i wpierdalają małe dzieci albo wypruwają dorosłym bebechy to nie ma kto z nimi porządku zrobić, a jak sobie jakiś spokojny piesio leży grzecznie przy ludziach, pewnie nawet właścicielach, to się znajdzie jakiś truteń z kijem co go uszkodzi bez powodu i jeszcze zostawi cierpiące zwierzę żeby konało.
Ta nacja to powinna wyginąć
Ta nacja to powinna wyginąć
Chodzą słuchy że Poligon był wolontariuszem w Sosnowieckim schronisku dla zwierząt. Nikt nie kochał psów jak on. Panie, którego Niemka świeć nad jego duszą.[*][*][*][*]
Ktoś tu nie będzie chodzić głodny.
W zasadzie to był jeden z bardziej humanitarnych sposobów uboju zwierząt. Zdecydowanie bardziej humanitarna niż powolne wykrwawianie, które stosuje się przemysłowo.
baronturbina napisał/a:
Chodzą słuchy że Poligon był wolontariuszem w Sosnowieckim schronisku dla zwierząt. Nikt nie kochał psów jak on. Panie, którego Niemka świeć nad jego duszą.[*][*][*][*]
A co z poligonem?? Zdechł??
Wideo pełne zwrotów akcji... Najpierw myślałem, że typ smyrający kundla jebnie mu w ryj z buta, potem myślałem, że drugi typ jebnie pierwszego w łeb. W sumie było blisko....
W chinach, czy Wietnamie przed zjedzeniem kundla zabija się go wrzucając do gara z wrzącą wodą i przykrywa pokrywą, żeby nie spierdolił z gara. Pamiętam, że był tu kiedyś taki filmik... Zapoda ktoś?
Kto to poligon? O kim pierdolicie?
Siriuz napisał/a:
W zasadzie to był jeden z bardziej humanitarnych sposobów uboju zwierząt. Zdecydowanie bardziej humanitarna niż powolne wykrwawianie, które stosuje się przemysłowo.
W chinach, czy Wietnamie przed zjedzeniem kundla zabija się go wrzucając do gara z wrzącą wodą i przykrywa pokrywą, żeby nie spierdolił z gara. Pamiętam, że był tu kiedyś taki filmik... Zapoda ktoś?
Robertuss napisał/a:
A co z poligonem?? Zdechł??
Kto to poligon? O kim pierdolicie?
Sawix napisał/a:
ścierwo jebane
Też tak uważam. No ale na szczęście gówno dostało pałą, więc jest szansa, że zdechnie.
A Poligona na tym portalu brakuje, nikt tak nie potrafił fajnie wywołać bólu dupska u zoofilów na tym portalu jak on
Piękne uderzenie. Wzruszyłam się. Widać, że profesjonalista z kolesia. Szkoda, że nagranie takie krótkie. Dalej pewnie okładał kijem żeby zmiękczyć mięsko. Później do gara i na wolnym ogniu wytapiać smalczyk. Poezja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów