📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
stary kurwa komuch i żołnierz radia maryja, oraz pana jareka Polske zbaw wy dalej go słuchacie i uważacie, że dobrze prawi... dzies kurwa krajz.
zaniek123 napisał/a:
stary kurwa komuch i żołnierz radia maryja, oraz pana jareka Polske zbaw wy dalej go słuchacie i uważacie, że dobrze prawi... dzies kurwa krajz.
Żołnierz radia maryja o poglądach na temat chrześcijaństwa wg. wikipedii: "Bogusław Wolniewicz uważa, że nie istnieje coś takiego jak Opatrzność a ludzie pozostawieni są sami sobie. Nie wierzy także w życie po śmierci. Nie neguje jednak istnienia „wyższej inteligencji”. W wielu kwestiach nie zgadza się z Kościołem, jednak szanuje go i uważa (jak i w ogóle chrześcijaństwo) za jeden z fundamentów cywilizacji zachodniej[5]."
Wydaje mi się że wszystko o czym bredzi ten stary dziadek już tu było i znajduje się w dziale polityka. Dziękuję. Pozdrawiam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów