📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:53
W dawnych czasach były takie piękne nagrody dla przestępców. Gotowanie, pieczenie albo smażenie, obdarcie ze skóry, łamanie kości wszelakich, nadziewanie na zaostrzoną młodą brzózkę, ćwiartkowanie zwykłe i ćwiartkowanie z posoleniem. Dlaczego to zostało zniesione?
Burn! Loot! Murder!
fajne , dygnął mi
ANALizator napisał/a:
fajne , dygnął mi
Mamy miłośnika czarnych pał
Nine, ten, never sleep again.
Hexagon napisał/a:
do dołu z wapnem .... bez kuli bo szkoda ołowiu....
Wapna nie szkoda? Do szamba z nim.
Karmazon napisał/a:
Mamy miłośnika czarnych pał
spójrz sobie kolego jak wyglądają pały białasów i czarnuchów, i powiedz potem szczerze które lepsze
To miłość czy magia świąd?
eternitowy_bogdan napisał/a:
To miłość czy magia świąd?
Nowe? Nie wyprane w ........ magic black.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów