Oraz jego zacna kolekcja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Oraz jego zacna kolekcja
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BigLebovsky napisał/a:
iż literówka
Ale tak ogólnie to odróżniasz rażące błędy od literówek?
Czy tylko latasz po wsi z widłami i nawołujesz do powieszenia kogoś, bo „łun pewnikiem ómi trzydadż, cza go zabidź!”?
Cała twoja wieś jest taka, czy tylko ty jeden?
I oby z przyszłości.
SkoPio1 napisał/a:
Ale tak ogólnie to odróżniasz rażące błędy od literówek?
Czy tylko latasz po wsi z widłami i nawołujesz do powieszenia kogoś, bo „łun pewnikiem ómi trzydadż, cza go zabidź!”?
Cała twoja wieś jest taka, czy tylko ty jeden?
Tylko jam jeden taki , reszta wsi spokojna;reszta wsi wesoła. No i najważniejsze - u nas nie ma sfrustrowanego, bezrobotnego licencjata z j.polskiego który męczy dupę w internetach swoimi kretyńskimi wstawkami o błędach.
pewnie strasznie tam capiło...
phrontch napisał/a:
Pierdolisz pan. Populacja Nigerii wzrosła o sto milionów w ciągu 30 lat. Tu tylko jakiś wirus by pomógł
Pierdolisz pan. Wirus to by wykosił ich równio mocno co nas. Może się z czarnych nabijać albo nie, ale to tacy sami ludzie, więc kiedy mówisz o chorobie która by miała zredukować ich populację, to mówisz też o wirusie który był cofnął demografię Polski o kilkaset lat.
Zanim coś powiesz to weź dwa wdechy i to przemyśl. Cierpisz na syndrom mówienia szybciej niż myślisz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów