Zalosna ta policja w hameryce. Nawalaja w typow ze scyzorykami jakby innych metod nie bylo.
Tak a właśnie do takiej sytuacji mają teaser.
Tak a właśnie do takiej sytuacji mają teaser.
Kurwa jakie pedały. Od tego jest policja żeby się zajmować takimi sprawami. Tasera se w dupę wsadźcie.
Widać, że świadkowie wiedzieli jak się zachować. Zamknąć pizde, łapy w górę i palcem pokazują kogo trzeba odjebać.
Zapoznaj się z instrukcją obsługi, potem komentuj, debilu jeden z drugim.
W Ameryce wyzwolili lokatorów od debila, coś pięknego. Jeżeli gość zaczyna zapierdalać z noże i straszyć ludzi, to proszę mi wierzy, to nie będzie jednorazowa. Wtedy to jest prognoza na koszmar z lokatorem.
Jeśli bycie przystojniakiem jest złe, to ja nie chce być dobrySkończcie już z tymi żałosnymi opisami bo to zalatuje uposledzeniem i swiadczy o deficycie umysłowym - pełnokrwisty Sadol powinien byś pieknym, wysportowanym, inteligentnym człowiekiem, a nie jakimś zapiździałym onanistą-piwnicznikiem nie potrafiącym sklecić samodzielnie zdania opisującego krótki filmik. Szanujcie siebie i innych, kurwa jego jebana mać.
Nie
Taser nie jest lekiem na wszystko. Chybisz nie żyjesz. Poza tym w pewnych warunkach taser nie działa. Np jak ten gostek ma kurtkę luźną tj duża szansa że nie zadziała taser - nie żyjesz.
Zapoznaj się z instrukcją obsługi, potem komentuj, debilu jeden z drugim.
Skoro na pierwsze polecenie słownie nie zareagował, to w sumie mógł w ciemno walnąć z tasera. Miał przecież kolegę odpowiednio uzbrojonego na inną ewentualność. .
Skończcie już z tymi żałosnymi opisami bo to zalatuje uposledzeniem i swiadczy o deficycie umysłowym - pełnokrwisty Sadol powinien byś pieknym, wysportowanym, inteligentnym człowiekiem, a nie jakimś zapiździałym onanistą-piwnicznikiem nie potrafiącym sklecić samodzielnie zdania opisującego krótki filmik. Szanujcie siebie i innych, kurwa jego jebana mać.
Nie i chuj!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów