📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Poszedł do wnusia sprawdzić jak żyje, dali mu tłoka, chciał wrócić do domu, pech chciał, że go w autobusie złapało.
Piwo za tą dupe po lewo
poztywne nastawienie do świata to podstawa!!! a ha ha ha oj a ha ha ha haha, to mój przystanek, wysiadam
Będę sobie ten filmik oglądał codziennie rano - nie ma chuja, żebym miał zły dzień!
Specjalnie sie zalogowalem zeby zapytac czy jakas cenzure wprowadzili, ale widze ze tylko dla niezarejestrowanych jest cenzura
Cytat:
Specjalnie sie zalogowalem zeby zapytac czy jakas cenzure wprowadzili, ale widze ze tylko dla niezarejestrowanych jest cenzura
Nie, zarejestrowani również mogą sobie cenzuratora w profilu włączyć.
NORIS napisał/a:
Jeżeli ten filmik nie spowodował chociaż małego uśmiechu na twojej buzi to znaczy, że jesteś nudziarzem...
Wiesz, nie uśmiechnęłam się. Nawet nieszczególnie chciałam oglądać ten filmik a nudziarą się nie czuję. Obejrzałam go bo miał dużo piw, licząc na coś ciekawszego. Z tego dziadka i jemu podobnych podśmiewam się gdy spotkam takich w busie. To chyba powód dla którego nie śmieszą mnie w necie...
dziadek najpierw wyśmiał ekipę w autobusie później stwierdził że są chujowi i wyszedł ; D
kurwa. wszystko drożeje, ludzie pracują za psię pieniądze albo w ogóle, świat walczy o rope, co mu kurwa poza śmiechem zostało?
kur*a myślałem, ze go drzwiami przytrzaśnie albo sie wypierdoli i łeb rozwali w tym autobusie... a tu nic...
zaiste jest to zajebiste
polecam na youtube wstukać najśmieszniejszy śmiech na świecie
też jest śmiechowe xD
polecam na youtube wstukać najśmieszniejszy śmiech na świecie
też jest śmiechowe xD
Gościu ma śmiech jak ten pawian Rafiki z Króla Lwa.. Linka nie wstawie bo ciężko pracuje...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów