📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@~Arahja7. Oj chyba jesteś nudziarą, film może nic specjalnego ale gościu ma zaraźliwy śmiech. Ja też spotykałem w autobusie wesołych ludzi, typ jechał zimą i miał na gołej klacie jakieś śmieszne palto i mówił że jest majorem wojska polskiego po takich co bajerują babki w autobusie na robienie różnych ewolucji na poręczach.
-" Dziewczyny, takie piękne jesteście, młode! "
- "Hahahahahahah..." ... żartowałem.
- "Hahahahahahah..." ... żartowałem.
wnuczek mu pewnie parzy "zieloną herbatkę"
Ja pierdole naprawdę każdy który jest wesoły i uśmiechnięty musi być od razu najarany? Naprawdę to dla niektórych jedyny powód? ...
Ten śmiech... Pawian z "Króla Lwa" odnaleziony!
Dobrze, że tacy ludzie się zdarzają, inni tłumią wszystko w sobie i tylko komentują w myślach.
Piwo na sado. drugie pocztą do Pana Śmieszka.
Piwo na sado. drugie pocztą do Pana Śmieszka.
Taboretto napisał/a:
Ja pierdole naprawdę każdy który jest wesoły i uśmiechnięty musi być od razu najarany? Naprawdę to dla niektórych jedyny powód? ...
Dobrze prawisz!
soohar napisał/a:
Piwo - ale tylko za obrazek w podpisie
to nie obrazek tylko animacja. Nie musisz pisać, że stawiasz piwo - doskonale to widzę w otrzymanych piwach.
dopalaczą mówimy stanowczo NIE!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów