📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Ale wredny ryj !
Ależ się zawiodłem, że cymbała nie rozerwało. Ale jest szansa, że dla fejmu i wycia gawiedzi w zachwycie, ten szczypior jeszcze nie jedno odwali.
Debili nie brakuje. Gdyby zapalił mu się gaz w drogach oddechowych i płucach to pewnie nawet nie doczekałby karetki.
Koncert Szpaka odwołany. Kasa zwraca za bilety
Uwaga rozwiewam wątpliwości. Mieszanka propan 80% butan 20% czyli taka jaka jest w butli gazowej nie zapali się w płucach. do zapłonu potrzebna jest odpowiednia mieszanka z tlenem miedzy 2 a 11 % gazu. Jak zrobił to na wdechu to nie wciągnie gazu do płuc, jak na wydechu to bedzie za mało tlenu w płucach. Tak, jestę ekspertem. mimo wszystko gość to debil, tu nie trzeba być ekspertem ^^
Insaner napisał/a:
Debili nie brakuje. Gdyby zapalił mu się gaz w drogach oddechowych i płucach to pewnie nawet nie doczekałby karetki.
Mało prawdopodobne bo jeśli wziął sam gaz to nie zapaliłby się w płucach ze względu na brak tlenu potrzebnego do spalania.
Erutlev napisał/a:
Mało prawdopodobne bo jeśli wziął sam gaz to nie zapaliłby się w płucach ze względu na brak tlenu potrzebnego do spalania.
za malo tlenu w plucach nie ma bum
@up czytanie ze zrozumieniem nie jest twoją mocną stroną
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów