Frank ‘Cannonball’ Richards testował swój "stalowy brzuch" w latach 20 XX wieku w USA. Pozwalał walić siebie po brzuchu, skakać po nim, walić młotami kowalskimi oraz wystrzelić w siebie kule armatnią.
Frank ‘Cannonball’ Richards testował swój "stalowy brzuch" w latach 20 XX wieku w USA. Pozwalał walić siebie po brzuchu, skakać po nim, walić młotami kowalskimi oraz wystrzelić w siebie kule armatnią.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To czekamy na eksperta i wytlumaczenie
Do czego ci to wytłumaczenie? Kula nie nabrała pędu (tak samo jak strzała z łuku w początkowej fazie ma energię chuja wartą). Poza tym kula wystrzelona na filmie jest chyba pod ciśnieniem powietrza a nie ładunkiem prochu więc wystrzał nędzny = efekt na filmie.
Do czego ci to wytłumaczenie? Kula nie nabrała pędu (tak samo jak strzała z łuku w początkowej fazie ma energię chuja wartą). Poza tym kula wystrzelona na filmie jest chyba pod ciśnieniem powietrza a nie ładunkiem prochu więc wystrzał nędzny = efekt na filmie.
Jak miło poczytać Janusza wieczorową porą
Ciekaw jestem jak to było - szkoła omijała ciebie, czy ty szkołę...?
PS
Za ziomka z Kansas zawsze piwko!
To przyjmij na brzuch coś co waży niecałe 50 kg, nagraj i pokaż tutaj jak dzielnie to znosisz...
Do czego ci to wytłumaczenie? Kula nie nabrała pędu (tak samo jak strzała z łuku w początkowej fazie ma energię ch*ja wartą). Poza tym kula wystrzelona na filmie jest chyba pod ciśnieniem powietrza a nie ładunkiem prochu więc wystrzał nędzny = efekt na filmie.
Czekam aż selekcja naturalna nabierze pędu, i wyeliminuje ludzi których fizyka ominęła w szkole... Trochę wku*** bierze jak się czyta takie głupoty.
Proponuję powrót do gimnazjum, albo korepetycje z fizyki. Weź chłopie zrób coś bo zginiesz z taka wiedza.
Pierdoły opowiadasz straszne.
Kula do puki jest w lufie i puki od strony naboju panuje większe ciśnienie niż ciśnienie atmosferyczne to kula się rozpędza.
To oznacza że na wyjściu z lufy kula będzie miała największy pęd bo jeszcze opór powietrza nie wytracił prędkości, a już eksplozja naboju nie wpływa znacząco na rozpędzanie kuli.
Zresztą po tym jak daleko go odrzuciło widać że kula miała ogromny pęd...
@NafazowanyKoleś
Pierdoły opowiadasz straszne.
Kula do puki jest w lufie i puki od strony naboju panuje większe ciśnienie niż ciśnienie atmosferyczne to kula się rozpędza.
To oznacza że na wyjściu z lufy kula będzie miała największy pęd bo jeszcze opór powietrza nie wytracił prędkości, a już eksplozja naboju nie wpływa znacząco na rozpędzanie kuli.
Zresztą po tym jak daleko go odrzuciło widać że kula miała ogromny pęd...
może i coś tam liznąłeś fizyki, ale na litość boską - pasuje znać też język polski!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów