📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Trochę się gościu obsrał na koniec. Ktoś wie jak to jest z tym zasłanianiem fotoradaru?
niech rodziny strażników miejskich zdechną na raka ich synowie i córki mają choroby wrodzone nieuleczalne i niech ich każdy jebie na każdy możliwy sposób w życiu.
no co trzeba było się bardziej postarać w życiu zasyfiałe miejskie skurwiele z czapkami w szachownicę.chuj wam w d...
ps.straż miejska nigdy nie wlepiła mi za nic mandatu,za nic nie ukarała,nie miałem nigdy przyjemności nawet z nimi rozmawiać.
ale widziałem masę filmów i na każdym zachowują się jak chuje dlatego niech zdychają...
no co trzeba było się bardziej postarać w życiu zasyfiałe miejskie skurwiele z czapkami w szachownicę.chuj wam w d...
ps.straż miejska nigdy nie wlepiła mi za nic mandatu,za nic nie ukarała,nie miałem nigdy przyjemności nawet z nimi rozmawiać.
ale widziałem masę filmów i na każdym zachowują się jak chuje dlatego niech zdychają...
Brzeziny - moje miasto
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów