📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ten film jest prywatny...
opis..................
chcieli przykozaczyc a tu straznik przygotowany masz ci los hehehe
Prawdę mówiąc, to Strażnik gówno w tym wypadku może im zrobić, a ująć to sobie może co najwyżej własnego chuja w dłoń. Z tym, że jeśli się takie akcje z nimi przeprowadza, to trzeba być przygotowanym jak Pan Emil, który na spokojnie ich zlewa, bo jest oczytany w prawie. Ci natomiast pod koniec filmiku spanikowali (niesłusznie) i spierdalają, bo Strażnik chce ich "ująć"
Prawdę mówiąc, to Strażnik gówno w tym wypadku może im zrobić, a ująć to sobie może co najwyżej własnego chuja w dłoń. Z tym, że jeśli się takie akcje z nimi przeprowadza, to trzeba być przygotowanym jak Pan Emil, który na spokojnie ich zlewa, bo jest oczytany w prawie. Ci natomiast pod koniec filmiku spanikowali (niesłusznie) i spierdalają, bo Strażnik chce ich "ująć"
Ja rozumiem nagonkę na SM bo to banda zasranych nierobów, ale najbardziej mnie wkurwiają pseudo strażnicy texasu, co się naoglądali pana Emila, i myślą, że skończyli prawo na harvardzie. Banda pajaców, którzy w dupie byli i gówno widzieli.
Końcówka oscarowa... Mógł dodać "chyba za serce"
tongpo napisał/a:
i wiedz nie ma sie co dziwic na ich zachowanie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów