📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:11
Bo po chuj pokazać co było dalej.
DupaJasiu123 napisał/a:
Bo po chuj pokazać co było dalej.
Stracił uprawnienia na taczkę i musiał nosić we wiadrach.
Ja pierdolę całą gruchę taczką pod górę. On już był tak zjebany, że nie wiedział co robi.
ciekawe czy zalali go betonem i tam już został...
Wie ktoś do czego są te koła w betoniarce, bo często je widuje na filmach z USA a nadal nie wiem do czego służą.
Az poszukałem na ten temat w necie. Generalnie to działa jak extra ośka żeby równomiernie rozłożyć masę kiedy grucha jest w pełni załadowana.
Czyli jebani amerykanie nie potrafią zrobić porządnej gruchy żeby im się kurwa nie wyjebala i dodają wózek z tyłu na wszelki wypadek;)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów