18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 45 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Szczam_na_Zakrystii 2015-07-21, 23:52 15
Od kiedy bociek jest ptakiem egzotycznym jak pół roku rucha bocianice na naszych słupach i kominach? Rodzone w Polsce czyli nasze a nie kurwa egzotyczne!

A i to w 4:28 ma nasze barwy na łbie. Idź pan w chuj, nasze ptaszyska a nie jakieś przebierańce

Nie daję piw fantastico.
Zgłoś
Rappee 2015-07-22, 0:22
To się na harda nadaje! :O
Zgłoś
d................7 2015-07-22, 0:47 1
Do dziś myślałem że rodzić można się tylko cipką... wracam do gimbazy.
Zgłoś
Kluposz 2015-07-22, 1:25 65
Ludzie z pasją są zajebiści.
Zgłoś
pve11 2015-07-22, 2:08 1
Też się urodziłem z ptakiem.

Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.
Zgłoś
bit123 2015-07-22, 2:27 4
pve11 napisał/a:

Też się urodziłem z ptakiem.

Tu mowa o egzotycznych ptakach a nie o koliberkach
Zgłoś
SPAWACZ-UNIGRUNT 2015-07-22, 3:25 8
bit123 napisał/a:

Tu mowa o egzotycznych ptakach a nie o koliberkach

Koliber jest dla Ciebie prawdopodobnie egzotycznym (chyba, ze mieszkasz w Ameryce, od srodka w dol albo nie znasz znaczenia slowa "egzotyczny").
Zgłoś
jebackfc 2015-07-22, 3:28 2
szacun! Gość odpoczywa o 4 nad ranem
Zgłoś
ganja125 2015-07-22, 9:05 2
też bym miał fajną pasje ale niestety jest nielegalna

white power
Zgłoś
karimata2121 2015-07-22, 9:56
Czemu takie krótkie... Piwo
Zgłoś
ripman 2015-07-22, 10:30 1
bociany to pedały, odlatują jak jest źle za to wróbel kurwa to jest gość !! czy źle czy dobrze zawsze na swoim
Zgłoś
bit123 2015-07-22, 11:11
SPAWACZ-UNIGRUNT napisał/a:

Koliber jest dla Ciebie prawdopodobnie egzotycznym (chyba, ze mieszkasz w Ameryce, od srodka w dol albo nie znasz znaczenia slowa "egzotyczny").

Yyyy... ty wiesz że żyjesz? zobacz czy jeszcze masz płat czołowy i naucz się czytać i nawet pisać spierdolino-inwalido umysłowy.
Zgłoś
Bansiarz 2015-07-22, 12:27
SPAWACZ,

Nie wiem czy wiesz ale w Polsce też jest jakaś odmiana kolibra, którego osobiście widziałem już 2 razy. Jest mały i zapierdala skrzydełkami równie szybko co te które widziałem w programach dokumentalnych
Zgłoś
KrisCFC 2015-07-22, 12:29 1
ganja125 napisał/a:

też bym miał fajną pasje ale niestety jest nielegalna

To jedź do Holandii dziecko.

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów