Tydzień temu na lekcję języka Polskiego, nasza pani kazała nam przynieść Pana Tadeusza bo powiedziała, że mieliśmy go przerabiać.Przyniosłem, z kolegą przerobiliśmy i nas wyjebali ze szkoły. Do dziś nie wiem za co.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
język polski
Tylko prawdziwy patriota pisze nazwę własnego kraju w przymiotniku z dużej litery
Czyzbys przyniosl ksiazke>?
...a chuja nie chce mi odpowiedzieć ;(
Książek się nie przerabia tylko opracowuje. Więc raczej opracowaliście go we dwóch;-)
luftwafel napisał/a:
Przerabiac to mozesz kiecke, lekture sie omawia.
Omawia to się plan działania, lekturę w sumie też
~Sklej
Tylko prawdziwy patriota pisze nazwę własnego kraju w przymiotniku z dużej litery
prawdziwy patriota szanuje swój język ojczysty a nie robi dwa błędy w jednym zdaniu
prawdziwy patriota szanuje swój język ojczysty a nie robi dwa błędy w jednym zdaniu
hallux napisał/a:
~Sklej
To była ironia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów