📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
AnalAcrobat napisał/a:
Jeśli to prawda to ... O kurwa
O kurwa... ZAJEBIŚCIE. Myślałem, że mały śmierdziel symuluje, a ten go na serio zajebał
SławomirS napisał/a:
Tak piszą o tym zajściu na Telegramie:
W Azerbejdżanie trener zabił 7-letnie dziecko podczas treningu .
Na filmie brązowy medalista II Igrzysk Europejskich, Mehman, bije na śmierć swojego podopiecznego. W wyniku brutalnego i niebezpiecznego przyjęcia dziecko złamało kark i zmarło w szpitalu.
Był słaby w jego dojo więc no nie nalezało mu się życie ....
life is brutal only strong survive
Cóż... Trzeba było tatuśkowi samemu gówniaka uczyć dżudo, czy tam karate, to by go jakiś chuj olimpijski nie zajebał na treningu.
Piwko za muzę
djoshin napisał/a:
Po ubraniu widać że to nie judoka tylko sambista
Czlowieku gdzie Ty tam nieczystość sanitarne widzisz. Chyba, że muzyka zagłusza prace pompy przy beczkowozie.
Zastanawiam się co taki śmieć se myślał że dzieci nie powiedzą rodzicom że ciągnął je za włosy.
killua napisał/a:
Zastanawiam się co taki śmieć se myślał że dzieci nie powiedzą rodzicom że ciągnął je za włosy.
Jeden nie powie
wicie, nie skoczyłbym do niego gdyby to był mój dzieciak, nie skoczyłbym otwarcie, ale razem z Lucy, z partyzanta dobre trafienie w potylice, potem trzy cztery hity na globus, a dalej to już mielony wbity w trawnik na spokojnie kończąc żywot chwasta. Choj, że nie honorowo, taki śmieć nie załuguje na ludzkie odruchy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów