📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Przynajmniej na koszulce nie będzie widać krwi, zawsze jakieś plusy
no i to jest właśnie to życie, jestes bogu ducha winnym człowiekiem, idziesz rano po bułki na śniadanie a tu jeb przez dwóch idiotów tracisz życie ;/
Ale tam jest pięknie
I to jest kurwa bezsens życia.
Dobiegasz 50-tki, martwisz się o rachunki, w robocie gnój, w chacie żona na każdym kroku wkurwia. Wypić to se możesz co najwyżej po kryjomu w garażu ze sąsiadem, przy remoncie starego rozjebanego Opla, córka się puszcza na kamerkach, syn chyba diluje dragami. Myślisz sobie, czy z tą opuchlizną na jajach już iść do lekarza, czy rozchodzić, bo będzie wstyd przed nim jak chuj, na śniadanie to chyba chleb z pomidorkiem, bo ostatnio po ulubionej jajecznicy na bekonie cała paczka Ranigastu poszła.
aż tu nagle w sekundzie światło gaśnie i ciemność, widzę ciemność....
Dobiegasz 50-tki, martwisz się o rachunki, w robocie gnój, w chacie żona na każdym kroku wkurwia. Wypić to se możesz co najwyżej po kryjomu w garażu ze sąsiadem, przy remoncie starego rozjebanego Opla, córka się puszcza na kamerkach, syn chyba diluje dragami. Myślisz sobie, czy z tą opuchlizną na jajach już iść do lekarza, czy rozchodzić, bo będzie wstyd przed nim jak chuj, na śniadanie to chyba chleb z pomidorkiem, bo ostatnio po ulubionej jajecznicy na bekonie cała paczka Ranigastu poszła.
Jak płachta na byka.
Był człowiek i nie ma człowieka.... winien drugi człowiek.
Geraldinio napisał/a:
I to jest kurwa bezsens życia.
Ja tam jestem na diecie karniwora gdzie tyko jem kotlety, kiełbasy, jajecznice a czasem nawet parówki gotowane wpierdalam a problemy żołądkowe mi znikły
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów