narozrabiał bez koszulki w eleganckim lokalu w Tule, w Rosji,.. (*więc nie pan a zwykły, nachlany kacap).
Pod koniec zaprowadzająca porządek aktywistka - feministka też dobra
@UP
A ta "pizda" pewnie chciała ululuać agresywnego i pijanego buchaja do snu, żeby pizdeczki w mundrukach mogły zabrać go w końcu do łóżeczka. I jak dla mnie to prawidłowo, bo taki odłam najlepiej jest po prostu odjebać. Tutaj nie ma miejsca na honor i mordobicie twarzą w twarz, jak patus rozpierdala wszystko dookoła i najebanemu załącza się nieśmiertelność.
Jakby ktokolwiek, bo na wszystkich to kurwa widać liczyć nie można, nawet u Ruskich, przyjebał mu w ten pijany dzban, to straty byłyby o wiele mniejsze. Tak to nawet policija sra w gacie. Chuj, że jej nie wyszło i jest beka, ale miała więcej jaj od całęj reszty. Wy zresztą zapewne tak samo stalibyście w kącie i tylko się gapili. Ja bym za to z przyjemnością przypierdolił patusowi krzesłem w łeb, związał i poczekał na policję, ale w Polsce to jeszcze się za to pójdzie siedzieć, gdzie u nich to policja by tylko podziękowała za pomoc sądząc po tym, co wnieśli swoją obecnością w tej sytuacji.
Jakim cudem to sie na główną dostało??
chuja byś zrobił, schował byś się pod sukienkę rudej i pierwszy raz zobaczył cipkę poza odbiciem w lustrze