Kwiat brazylijskiej młodzieży napadł staruszka więc plemienna starszyzna postanowiła wybić mu to z głowy. Miło patrzeć jak mina mu rzednie aż w końcu trafia go but sprawiedliwości
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
ale ma głupawy ryj.. chyba że liczył na to że osadza go jako niepełnosprawnego umysłowo i odpuszczą jak nasze sądy...
Japonki i skarpetki
Oni wszyscy z ryja wyglądają jak mongoły.
Nie szkoda dla nich tego krzeselka ?
Chcielibyście widzieć minę Brazylijczyków, jak puszcza im się Sadola z takimi filmami. Mam kilku sąsiadów z Brazylii, zawsze im wkręcam że chciałbym studiować deskoterapię w Manaus, żeby się dowiedzieli o warunki i zasady. Te reakcje są jeszcze lepsze niż filmy.
Wuj_Hani napisał/a:
Chcielibyście widzieć minę Brazylijczyków, jak puszcza im się Sadola z takimi filmami. Mam kilku sąsiadów z Brazylii, zawsze im wkręcam że chciałbym studiować deskoterapię w Manaus, żeby się dowiedzieli o warunki i zasady. Te reakcje są jeszcze lepsze niż filmy.
Jak się obrażą, to jeszcze Ci zrobią zajęcia praktyczne z tej uczelni.
Szkoda pieska, będą go te zwierzęta stresować
muszkin89 napisał/a:
Najlepsze jest to, że deska czy inny kij zawsze pod ręką jest
Tak też pomyślałem. W którymkolwiek miejscu w Brazylii byś nie był, to w promieniu dwóch metrów znajdziesz co najmniej jedną deskę
Niby kraj trzeciego świata, ale sprawiedliwość wymierzają szybciej i sprawniej niż w naszym katolskim kraju z gówna i dykty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów