Został pobity i ukradli mu samochód
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Został pobity i ukradli mu samochód
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A teraz odwróć sytuacje! Biali napierdalają murzyna! Masakra ile pierdolenia by było
A przy wjeździe na teren parku safari była tablica, żeby nie otwierać szyb, nie wysiadać i nie karmić zwierząt.
Sztruks napisał/a:
A teraz odwróć sytuacje! Biali napierdalają murzyna! Masakra ile pierdolenia by było
Oni nie mogą bo to byłby rasizm.
Do czarnego zoo bez karabinu, no idiota.
A na koniec jeszcze im obciągnął i dał dupy.
Kolor skóry przypadkowy
Aż mi sie przypomniał film 13 dzielnica
filmweb.pl/film/13.+dzielnica-2004-133588
Chociaż patrząc na ten syf murzyński i serial Czarnobyl by pasował.
filmweb.pl/film/13.+dzielnica-2004-133588
Chociaż patrząc na ten syf murzyński i serial Czarnobyl by pasował.
Mad max kurwa .... Chcą go ojebac jakiś pościg za nim się pościł na crossach ja pierodle nie
Że nie ma jakiegoś wirusa co atakuje osobniki z najwyższą ilością melaniny
zaciekawiło mnie jak ten biały głąb znalazł się w takiej sytuacji i zaczalem szukac w google hasłem "white man beaten by blacks" , chciałem sie dowiedziec moze zostało to gdzies opisane, zrobili z nim jakis wywiad? zacieśniłem wyszukiwanie do ostatni tydzień, ku mojemu zdziwieniu 2 pierwsze znaleziska to
1. A viral video of white men stuffing a black man into a coffin in ...
2. White Supremacists Who Beat Up Black DJ in Brutal Bar ...
haslo bylo white man beaten by blacks a mi pokazuje ze biali suprematysci pobili czarnego dja
1. A viral video of white men stuffing a black man into a coffin in ...
2. White Supremacists Who Beat Up Black DJ in Brutal Bar ...
haslo bylo white man beaten by blacks a mi pokazuje ze biali suprematysci pobili czarnego dja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów