Sorry za spojler
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dzisiejszy . Ale słabawy odcinek.
Ale popatrzcie, powiedziała tak jak powiedziała, w prawie każdym teleturnieju prowadzący zaczął by się śmiać lub coś podobnego, a tutaj cicho i kulturalnie, bo każdemu błąd może się zdarzyć. Ahh ten jeden z dziesięciu
Jak ktoś taki doszedł do finału? Zawsze mnie to zastanawiało - można mieć ogromną wiedzę, a i tak zrobić z siebie kretyna przez jakąś totalną pierdołę...
Belthezer napisał/a:
technicznie to Ty jestes z kwejkaBył panem? Miał numer 11? Więc technicznie nie popełniła błędu.
Muzz napisał/a:
Jak ktoś taki doszedł do finału? Zawsze mnie to zastanawiało - można mieć ogromną wiedzę, a i tak zrobić z siebie kretyna przez jakąś totalną pierdołę...
Ale czemu od razu kretyna? Każdemu się zdarza pomyłka, szczególnie, że jest to już babcia w podeszłym wieku.
Nie miałeś się po prostu do czego przyjebać, ale piw za to nie dostaniesz pazero. Idź sam do tego teleturnieju i przebrnij chociaż eliminacje a później krytykuj innych.
O Sadisticu, czemu przyciągasz tu takich idiotów...
Ehh... Kazdy sie moze jebnac ale na poczatku myslalem ze dla jaj to powiedziala
Nieuki, babcia jest o krok przed wami! 11 binarnie to 3. Prawdziwy programista ma kompilator w głowie, babcia szacun!
W innym teleturnieju zaraz publiczność cisnęła by pompe, zbliżenie na jakiegoś grubasa który sie opluł ze śmiechu, dobrze ze tego tu nie ma.
W tym odcinku jeszcze ten typek co był w finale miał fajne pytanie. Jak nazywa się uczeń Jezusa który nie uwierzył w jego zmartwychwstanie ? Wiecie jak gość odpowiedział ? Szymon zwany Piotrem rozjebało mnie to
Innych panów nie było, więc mogła go wskazać bez podania numeru i przy okazji nie wychodzić na idiotkę
Może to był odcinek specjalny dla no właśnie- specjalnych Schizofreniczka i jej jedenasty zawodnik oraz dysocjacyjny Tomasz/Szymon
Ruli napisał/a:
W tym odcinku jeszcze ten typek co był w finale miał fajne pytanie. Jak nazywa się uczeń Jezusa który nie uwierzył w jego zmartwychwstanie ? Wiecie jak gość odpowiedział ? Szymon zwany Piotrem rozjebało mnie to
Może to był odcinek specjalny dla no właśnie- specjalnych Schizofreniczka i jej jedenasty zawodnik oraz dysocjacyjny Tomasz/Szymon
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów