Tak, jak sobie spowolnicie i obejrzycie klatka po klatce to zobaczycie że on serio wlazł do tego autka. Jak za mocne, to zamiast do kosza dać na harda.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie mógł biedny znieść darcia mordy tej idiotki :/
Rozmowa przed spaleniem żywcem:
pani
-nie wsiądziesz
pan
-wsiądę
pani
-nie wsiądziesz kur@#a
pan
-no to patrz...
tak mniej więcej to było.
pani
-nie wsiądziesz
pan
-wsiądę
pani
-nie wsiądziesz kur@#a
pan
-no to patrz...
tak mniej więcej to było.
chciał tylko przeparkować auto no i mu się udało
spowolniłem filmik do minimum , pausowałem ile się dało i wygląda na to że ten "Pan" sobie po prostu wszedł do tego auta i usiadł i siedzeniu kierowcy
trąci bzdurą, spalone ciała po katastrofach lotniczych nie są tak idealnie wyczyszczone z tkanek. Gdzie paliwo lotnicze ma wysoka temperatura spalania , większą od tworzyw sztucznych. Nie jestem ekspertem, tak dywaguje na podstawie obserwacji
pewnie zapomniał zgasić silnik i nie chciał żeby kradzione paliwo się marnowało
Wsiadł, zapalił i nie odjechał.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów